Nevena Marković i Anastasija Okolišan pokidale uprkos tremi, a sada su i otkrile kako: „Mogao je sa mnom da ekseprimentiše“ (VIDEO)

ipiccy image 9 3

Nastup dve dame u „Zvezdama Granda“, Nevene Marković koja ima dvadeset tri godine i dolazi iz Raniluga i dvadesetogodišnje Anastasije Okolišan iz Beograda podigao je atmosferu u studiju i uprkos tome što nisu dobile maksimalan broj bodova ostavile su sjajan utisak, a i same kandidatkinje zadovoljne su svojim performansima.

-Prezadovoljna sam. Očekiivala sam manje glasova jer imam preveliku tremu – rekla je Nevena, a sličnog mišljenja je i Anastasija.

-Zadovoljna sam, videću kako ću proći u baražu – priznala je Anastasija koja za svoje nastupe priprema specifične koreografije, a u vek prijatno iznenadi i svojim autfitom.

IMG 8419

-Sve smo to zajedno osmislili moj mentor Đorđe David i ja. Mi radimo zajedno, držimo se zajedno , od koreografije do stajlinga, pevanja i izbora pesama. Imam prednost što sam balerina pa je mogao sa mnom da eksperimentiše i sa koreografijama – ispričala je Anastasija koja je sa izvođenjem rumunske pesme „ZIUA-N CARE TU M-AI SARUTAT“ od Carmen Chindris si Taraful Rutenilor donela specifičnu energiju na veliku Grandovu scenu.

nevena, inače njena koleginica iz duela za poslednji nastup u „Zvezdama Granda“ izabrala je jednu tradicionalnu numeru.

-To je pesma koja dolazi baš iz mog mesta, to je Ranilug sa Kosova i Metohije, i želela sam da je ovde otpevam upravo iz tog razloga. Pesma mi je veoma draga i lepa je, i drago mi je što su bili pozitivni komentari – iskrena je Nevena koja je sa ponosom izvelka pesmu iz svog kraja.

Kao drugu pesmu izbarala je živu numeru „Takni me, takni“ koju u originalu izvodi Snežana Babić Sneki a zanimalo nas je zašto pevačica nije „skinula“ onu čuvenu koreografiju, s obzirom da je čitav studio bio na nogama.

IMG 8403

-Trema je učinila svoje. Vežbala sam to, ali jednostavno mnogo je drugačije kada to radite kod kuće nego kada ste na sceni. Vodila sam računa o tome da ne napravim falš u pevanju i to je uticalo na ceo nastup – priznala je Nevena.

Anastasija je za kraj razgovora otkrila i koje je savete dobila od svog mentora.

-Rekao mi je da budem drugačija od svih, da je moja boja glasa izvanredna, kao i da moj izgled može da napravi nešto veliko u budućnosti u karijeri. Zahvalna sam mu na tome jer sve zajedno radimo – rekla je Anstasija.

Nevena je takođe dobila savete od svoje mentorke Ane Bekute, a dominirao je sledeći:

-Samo da nemam tremu! I da smirim taj vibrato koji se definitivno više čuje i to zbog treme – priznala je takmičarka.

Ceo razgovor sa kandidatkinjama pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković