Narodnjak kao kuća! Kenan Dervišević objavio novu pesmu, publika u transu: „Bravo kralju“ (VIDEO)

Novi spot za @ kenandervisevic Makeupstylinghair @sukkamakeup @nenadtod @haircode ms videoproduction musicvideo musicvideoproduction 2

Finalista „Zvezda Granda“ Kenan Dervišević nakon dugog čekanja obradovao je publiku novom pesmom „Koštaš me“.

Kako smo do sada navikli da najbolje peva narodnu muziku i ova pesma je u tom muzičkom pravcu, ali sa potpuno modernim aranžmanom.

Kenan Dervišević objavio novu pesmu

Novi spot za @ kenandervisevic Makeupstylinghair @sukkamakeup @nenadtod @haircode ms videoproduction musicvideo musicvideoproduction 1

Muziku i tekst su uradili Mensura Barjaktarević i Tešo Mrkonjić, dok je aranžman uradio muzički producent Endži Mavrić.

Za ovu numeru Kenan je snimio i visokobudžetni spot pod rediteljskom palicom mladog Dušana Šljivića koji je zabeležio sve kadrove.

-Koštaš me ti prokleta, luda ženo, koštaš me ne diraj u zabranjeno. Vučeš me ti za sobom putem greha, a neko me drugi čeka – glasi refren nove Kenanove pesme.

Novi spot za @ kenandervisevic Makeupstylinghair @sukkamakeup @nenadtod @haircode ms videoproduction musicvideo musicvideoproduction

Publika je saglasna da mladi pevač ima već hit u rukama, a svi kažu da je ostao dosledan sebi i da nije odstupio od kavitetne narodne muzike.

-„Bravo kralju“, „Odlična pesma“, „Svaka čast“ – samo su neki od komentara na muzičkoj platformi Jutjub.

U videu poslušajte novu pesmu Kenana Derviševića „Koštaš me“.

Podsetimo, Kenan je nedavno za Grand otvoreno govorio o takmičenju, a tada je priznao koji mu je momenat bio najteži u „Zvezdama Granda“.

-U prvom krugu sam imao labav nastup, sećam se toga. Imao sam veliku tremu i nisam bio baš zadovoljan, pa je nakon toga bilo bolje, pa opet loše. Sve je to bila jedna borba ali sam išao postepeno i smatram da je to bolje za karijeru- rekao je pevač.

BONUS VIDEO – Kenan Dervišević nastup Zvezde Granda

PROČITAJTE I:

Foto: D. Šljivić,
Autor: A. Milinković