„Odustala je od mene“: Mirza Pandur otkrio šta se desilo pre izlaska na scenu: „Ona je oslonac kakav mi treba u takmičenju“ VIDEO

Mirza Pandur ove subote zablistao je na sceni „Zvezda Granda“, kada je svojim performansom osvojio sve simpatije žirija i maksimaln broj glasova, ali i komplimenata o njegovom vidnom napretku.

Talentovani takmičar nije krio zadovoljstvo povodom rezultata, a za naš portal priznao da nije očekivao takav uspeh.

IMG 4884

Utisci su odlični, prvi put sam bio malo nervozan pre izlaska na scenu, ali sve je proteklo mnogo bolje nego što sam zamislio– iskren je Mirza koji je otkrio šta je uticalo na takvu nesigurnost:

Pauza je bila između, a i privatno neke stvari dok sam posložio. Uglavnom sve okej– rekao je Pandur.

Iako je od početka ove sezone uspešno prevazilazio izazove, tek je sada uspeo da nadmaši očekivanja sudija.

Prvi put zadovoljno i nasmejan idem kući. Nisam još doživeo da svih šest ljudi imaju pohvale i drago mi na svom uspehu i uspehu moje mentorke– kaže pevač.

IMG 4904

Zanimalo nas je i kako izgleda saradnja sa Snežanom Đurišić.

Snežana mene savetuje kao rođena majka i ona je oslonac kakav mi treba u takmičenju. Ona sve kandidate koji su kod nje vodi bez premca, sve je u dogovoru sa njom– objašnjava Mirza koji tvrdi da je tremu na sceni odavno prevazišao.

Tremu nisam nikada imao, ona je odustala od mene pre par godina prolazeći svirke, muzičku školu i razne životne situacije– zaključio je Pandur čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

Mirza Pandur sokirao priznanjem

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/K. Marković