Kenan Dervišević otkrio veliku istinu o svom učešću u Zvezdama Granda: „Jedva sam otpevao tu pesmu“

KENAN DERVISEVIC ZG FOTO MUNJA 180

Nakon dve godine od njegovog učešća u Zvezdama Granda, Kenan Dervišević stekao je veliku popularnost i gradi uspešnu karijeru, ali priznaje da put do toga nije bio lak.

Iza neverovatnog uspeha i visokog četvrtog mesta koje je zauzeo mladi momak iz Bosne stoji mnogo rada i znoja koji se prolio na Grandovoj sceni.

KENAN DERVISEVIC ZG FOTO MUNJA 29

Kenan Dervišević Zvezde Granda

-U prvom krugu sam imao labav nastup, sećam se toga. Imao sam veliku tremu i nisam bio baš zadovoljan, pa je nakon toga bilo bolje, pa opet loše. Sve je to bila jedna borba ali sam išao postepeno i smatram da je to bolje za karijeru- počeo je priču Kenan u kome sećanje na takmičenje izaziva buru različitih osećanja.

-Ceo taj period mi je bio lep i stresan, i pozitivan i negativan. Kada kažem negativno mislim na moje emocije, konstantno sam imao neko uzbuđenje zbog proba, putovanja, snimanja. Nije bilo lako, a pogotovo ne izaći na tu veliku scenu. Mada vremenom navikneš na kamere, ali sada definitivno razumem kada se nekom oduzme glas i kada se rasplače, pa znam po sebi. Ja sam prvi jedva otpevao pesmu u prvom krugu- priznao je Dervišević nedavno za Grand.

Nakon kraće pauze od snimanja novih pesama, pre nekoliko dana isplivale su fotke sa snimanje njegovog novog spota za pesmu koja će uskoro ugledati svetlost dana, a za koju je okupio ekipu kvalitetnih saradnika te ne sumnjamo da je u pitanju još jedan hit.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.