Slavica Angelova progovorila o prvencu Martine Jozinović, pa otkrila nepoznate detalje o sebi: „Tada sam totalno luda“

ipiccy image 7

Pobednica u prošloj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Slavica Angelova nedavno je promovisala svoj prvenac „Ruže i krv“ a sada je bila u prilici da čuje i prvu pesmu svoje koleginice iz takmičenja Martine Jozinović. Mlada Strumičanka podelila je svoje impresije o novoj pesmi u Grandovoj produkciji sa vditeljima emisije „Zvezde Granda Specijal“ Vesnom Milanović i Sinišom Medićem.

-Pesma je predivna, mnogo mi se dopada. Još kada sam je čula prvi put ušla mi je u uvo i baš je nekako interesantna, zabavna i liči na nju. MIli je napravio pun pogodak – iznela je Slavica svoje utiske o Martininoj pesmi „Si, si“, a zanimljivo je da je isti kompozitor pisao muziku i za obe numere.

SLAVICA ANGELOVA ZGS SNIMANJE 04102023 FOTO FILIP 31 ok 1

Reč je o Aleksandru Miliću Miliju koji je napravio pun pogodak i kada je Slavicina pesma u pitanju.

-Đorđe je veoma zadovoljan i mojom pesmom, zajedno smo je slušali pre nego što sam odlučila da je snimim – rekla je Slavica i otkrila koliko je njen mentor iz takmičenja Đorđe David zaslužan za njen uspeh i koncerte tokom leta:

SLAVICA ANGELOVA ZGS SNIMANJE 04102023 FOTO FILIP 52 ok

-Veoma mi je pomoglo to što nastupam puno sa njim. Moram da naglasim da je čitava turneja pozitivno delovala na mene. Takav sam tip osobe da kada sam pred ljudima koje ne poznajem onda sam stidljiva, dok kada sam pred onima koje znam tada sam totalno luda.

BONUS VIDEO: Slavica Angelova otkrila šta je radila preko leta

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Dačić