Maja Jevtić se vraća na scenu samo nekoliko meseci nakon porođaja: Evo kada je prvi nastup (VIDEO)

Četvrtoplasirana finalistkinja prošle sezone „Zvezda Granda“ Maja Jevtić najavila je veliki povratak na scenu samo nekoliko meseci nakon porođaja.

Ona se danas oglasila na društvenim mrežama i obavestila pratioce da se uskoro vraća nastupima, a ova informacija je obradovala mnoge.

Maja Jevtić se vraća na scenu nakon porođaja

MAJA JEVTICok 2

Dragi ljudi i drage kolege koji ste se interesovali kada opet počinjem sa nastupima želim da vas obavestim da se nastupima vraćam od Nove godine. Za dodatne informacije možete da mi pišete porukama – poručila je ona.

MAJA JEVTIC 28 GOD. ROGATICABIH 14

Podsetimo, Maja se porodila pre nešto više od mesec dana, a nedavno je za Grand otvoreno govorila o roditeljstvu i sinu Lazaru.

-Navikli smo na novog člana porodice. Prvih nekoliko dana je bilo neobično dok nismo shvatili da je zapravo sada još jedno biće tu sa nama i da brinemo o njemu. Odlično se osećam, oporavak je dobro prošao. Beba Lazar je takođe dobra, napredujemo lepo – rekla je Maja za Grand.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Maja Jevtić nastup u Zvezdama Granda

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković