Login/Registracija

Cecina kandidatkinja otkrila sve o saradnji sa pevačicom van kamera, a ovo što je rekla niko nije očekivao: „Mila je i draga dok je ne iznerviramo“ (FOTO)

Aktuelna učesnica „Zvezda Granda“, Nikolina Milosavljević stekla je simpatije publike koja je u velikom broju prati na društvenim mrežama gde je takmičarka odgovarala na pitanja svojih pratilaca.

Pored pohvala na račun izgleda i pevanja, javnost je najviše zanimalo kakva je njena mentorka Ceca privatno.

Ceca je predivna žena. Toliko mila, draga, nežna, dok je ne iznerviramo. Šalim se! Čast mi je što sam dobila priliku da je upoznam, radim sa njom, grlim… Skroz opuštena atmosfera sa njom. Naravno da puno znači njena podrška, savet, kako se samo lavovski bori za svakog kandidata. Presrećna sam što mi je ona mentor– otkrila je Milosavljevićeva.

Podsećamo, Cecina takmičarka peva poseban muzički žanr, mnogi su je proglasili za naslednicu Zorane Mićanović, a nas je zanimalo da li joj taj nadimak smeta.

-Nisam znala da me porede sa njiom, drago mi je. Ona je super, mislim koliko sam ja ispratila ima dobru karijeru, radi puno, mlada je i ima još puno vremena pred njom. Ne smeta mi, suprotno, baš mi godi – rekla je za naš portal.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić