Login/Registracija

Darko Lazić na promociji uzvratio udarac zlim jezicima: „Iskoristili su priliku da mi napakoste“

Darko Lazić večeras ima poseban razlog za slavlje budući da je organizovao promociju novih pesama koje su se našle na albumu „Sve mi smeta“ i pritom okupio mnogobrojne prijatelje i kolege iz sveta muzike kojom se i sam uspešno bavi dugi niz godina.

Pre samog početka promocije, pevač je stao pred mnogobrojne predstavnike medijskih kuća i pritom progovorio o svim aktuelnostima iz privatnog, ali i poslovnog segmenta života.

Sa pripadnicima sedme sile, Darko je na početku razgovora podelio problemčić koji ga je zadesio na jednom od mnogobrojnih nastupa.

-Moji muzičari još uvek nisu uspeli da stignu na nastup, ali ja sam iskoristio tu situaciju. Bilo je nekoliko hiljada ljudi, zamislite da Darko nije izašao da peva, bilo bi da se ciganim. Našao sam rešenje, pevao sam sa Di- džejem preko tih matrica jer se gosti moraju ispoštovati i mislim da je to sasvim u redu – prisetio se pevač nemile situacije i otkiro šta ga je u tom trenutku najviše povredilo:

-Pojedini su iskoristili priliku da to stave u neki loš kontekst, a ja sam pevao i to ne na plejbek već preko pesama.

Na novinarsko pitanje da li mu po njegovom mišljenju ovakve situacije smešta neko od ljubomornih kolega, pevač je dao precizan odgvor.

Ne mislim, ja sam čovek koji ima samo prijatelje – kazao je Darko uz široki osmeh na licu, a povoda za slavlje večeras i te kako ima, pa mu mi želimo puno uspeha i još mnogo dobrih pesama.

Ipak, na pitanje koje se tiče njegove žene Katarine, tačnije šta mu kod nje najviše smeta Darko nije želeo da odgovori, ali je zato otkrio koja pesma sa novog albuma najbolje opisuje njegov život:

-To je svakako pesma „Oprosti Bože“, mislim da je sasvim jasno zbog čega! – rekao je Darko.

NE PROPUSTITE I:

Foto: A. Milinković,
Autor: I.G.