„Ovo mi je dalo novu snagu da guram dalje“, Isak Šabanović se pohvalio nagradom na koju je preponosan, pa otkrio kakvo iznenađenje sprema za publiku

isak

Od njegovog prvog nastupa u „Zvezdama Granda“, Isak Šabanović osvojio je srca publike i žirija koji su odmah prepoznali vanvremenski talenat i emociju koju poseduje, a pre nekoliko dana stigla je još jedna potvrda za njegov uspeh.

Naime, na dodeli oskara popularnosti u Banjaluci, Isak je osvojio nagradu za najpopularnijeg crnogorskog pevača što mu je dalo vetar u leđa za dalje poduhvate.

oskar

Prelep je osećaj iako mi nije prva nagrada u karijeri, već peta, ali osećaj je svaki put kao da je prva. Ovo mi je dalo novu snagu da guram dalje i da dobro radim ono što radim. Hvala svima koji me podržavaju i bodre, bez publike ne bih bio ovde gde jesam i neizmerno sam im zahvalan– podelio je Šabanović prve utiske za naš portal.

IMG 1462

Iako redovno nastupa, Isak je posvećen i radu na novim pesmama, a uskoro će se pojaviti na jednom festivalu.

Planovi su da se izbacuju nove pesme. Sada će jedna biti za Beogradsko proleće, jedna lepa pop balada malo brža. Što bih ja rekao šlager prava festivalska. Posle toga, naravno izbacujem još jednu pesmu– otkrio je Šabanović.

isak fica 1

Nedavo su se pojavile spekulacije kako će da se povuče iz medija, što je pevač oštro demantovao.

Prošlo je skoro dve godine ali još uvek nisam počeo da uživam u slavi. Uradim jedno, a drugo mi se piše. Kad kažem da neću nešto da iznosim nemojte me terati da to radim. Nedavno sam se vraćao sa aerodroma autobusom i posle pročiotam tekst „nema para za taksi, ide javnim prevozom“. Nije, nego je autobus došao do parkinga gde je moj auto. Ali to je nemoguće objasniti. I uz to opis „stavio je naočare da ne pokaže svoje podočnjake jer je mnogo bio pijan“ – naveo je Isak jedan primer tereta slave sa kojim se teško nosi.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić/ I. Ankić