Login/Registracija

Iznenađenje na snimanju Krstinjinog spota: Njegov dolazak oduševio pevačicu (VIDEO)

Krstinja Matanović izazvala je pravu pometnju na društvenim mrežama kada je najavila izlazak nove pesme pod nazivom „Nisam više ta“, koji je napokon ugledao svetlost dana i za manje od 24 sata dobio pregršt pohvala.

Pevačica ništa nije želela da prepusti slučaju pa je za njen novi spot zadužila proverenu ekipu koju vodi Dušan Šljivić i koji su zajedno sa „Zvezdom Granda“ uspeli da vizuelno prikažu njen novi izgled ali i novu energiju kojom pleni, a koja prati tekst pesme.

Ekipa našeg portala imala je ekskluzivnu priliku da prisustvuje snimanju spota, i sa Matanovićevom porazgovara o nastaku pesme koja preti da postane ozbiljan hit.

Dugo sam tražila autora pesme i onda je moj prijatelj rekao da je jedan spot radio sa Milanom Miletićem i da su legli jedan drugom, a mi imamo sličan odabir ljudi sa kojima se družimo. Zakazali smo sastanak i poklopile su nam se energije i tako je nastala pesma inspirisana mojom promenom i stvarima koje su se desile u prethodnom periodu– rekla je pevačica.

I ne bi to bilo to, a da objektiv Zorana Kuzmanovića Munje nije uhvatio zanimljive momente sa snimanja, i dolazak jedne osobe koji je posebno iznenadio Krstinju.

Naime, na snimanju se pojavio autor pesme Milan Miletić koji je došao da isprati snimanje i podrži pevačicu.

Nije praksa, ali pošto je on najbolji kompozitor na svetu on je došao da ispoštuje mene i naš zajednički projekat i ja sam neizmerno srećna zbog toga– zadovoljno je istakla Krstinja.

U nastavku pogledajte kako je izgledalo snimanje spota.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ S. Čumić