Isak Šabanović više ne izgleda isto, pokrenuo NOVI BIZNIS i ne može da sakrije radost: „Ostvario sam životni san“ (FOTO)

ISAK INSTAGRAM
https://www.instagram.com/isakciksy

Popularna „Zvezda Granda“ Isak Šabanović ostavio je sve bez teksta kada se na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ pojavio sa novom frizurom, ali tu nije kraj. Roker je odlučio da pokrene novi biznis i time kako kaže ostvario još jedan životni san.

Naime, Isak se u javnosti prvi put pojavio sa puštenom, isfeniranom kosom, a mnogi su pohvalili ovu smelu promenu.

Grandova frizerka Vesna me je nagovorila na promenu, predložila mi je da malo eksperimentišemo i ja sam pristao. Moram priznati da se osećam čudno sa isfeniranom kosom. Nikada do sada nisam imao takvu frizuru, ali ipak mislim da je ova promena samo trenutna. Neće biti deo mog novog imidža – izjavio je pevač za Grand.

ROKER
Z.K.Munja

Šabanović nam je u razgovoru priznao da još uvek kuburi sa viškom kilograma, ali i istakao da je trenutno u procesu mršavljenja.

Malo sam se opustio, cilj mi je da skinem kilograme koje sam nabacio zbog nemarnosti i opuštenosti. Biće uskoro nekoliko kilograma manje, obećavam – obećao je Isak.

ISAK
Z.K.Munja

Popularni roker nas je posebno iznenadio otkrivši nam da je pokrenuo novi biznis. Iako je muzika njegovo primarno zanimanje i najveća ljubav, Isak gaji veliku strast prema „Fići“, te je tako u saradnji sa prijateljima odlučio da ljubav pretoči u dodatni posao i otvori rentakar.

Moji prijatelji i ja došli smo na ideju da rentiramo fiće. Kupio sam jednog za sebe, a oni su već imali sličan model. Zatim smo odlučili da kupimo još jednu i otvorili rentakar „Fićolino“. Najnoviji je stigao direktno iz Milana, može se reći da je u pitanju kabriolet. Zadovoljni smo kako je krenulo, ljudi ih rentiraju najčešće za svadbe, fotografisanje i spotove. Ovim potezom ostvario sam još jedan životni san, a porodica me je zdušno podržala – rekao je zadovoljni muzičar.

pevac
https://www.instagram.com/p/Ci-T6dVop3A/?next=%2F

BONUS VIDEO: Pogledajte kako izgleda Isakov dom u Bijelom Polju

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I.Grk