Login/Registracija

Isak Šabanović otišao na more, iznenadio sve sa kim je u društvu a ni zubato sunce mu ne predstavlja problem (VIDEO)

Pevač Isak Šabanović govorio je ranije da mu nedostaje boravak u Podgorici gde su mu roditelji, a sada je iskoristio slobodan vikend i odlučio da sa njia skokne do mora.

ISAK SABANOVIC ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO MUNJA 11 ok

Bez obzira na vremenske uslove koji nisu primereni letovanju, boravak na morskoj obali svakako puni pluća, a još kada ste u društvu dragih osoba užitak je potpun.

Pevač je objavio snimak majke i oca kako uživaju u sunčanom u prohladnom danu na obali, a potom se pohvalio da je i on tu, ponosan što jeuspeo da se organizuje i da provede vreme sa roditeljima.

isak sabanovic 82

Pevač nikad anije krio koliko je ponosan na roditelje i koliko mu znači i to što ga podržavaju u njegovom muzčkom putu, a očigledno je i da oni, tačnije otac imaju i te kakvih odličnih muzičkih sklonosti.

ca23d37478c646b6239eec04c2f694855a69a8d8

Podsetimo na društvenim mrežama pojavio se nedavno video sa nastupa Isaka Šabanovića Šaka Polumente, ali je svima privuklo pažnju to što je mladi pevač prvi put javno pevao sa tatom.

BONUS VIDEO: Roditelji Isaka Šabanovića na moru

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić