Hrabar potez takmičarke, žiri šokiran izborom pesme: „Vidi se veliki napredak“ (VIDEO)

ipiccy image 2 4
Irma Hasić Valentina Cvetković duel Zvezde Granda

U uzbudljivom duelu na Grandovoj sceni su se našle Valentina Cvetković i Irma Hasić, a kandidatkinja broj dva zasluženo je izašla kao pobednica rezultatom 6:3.

Njihova borba bila je ispunjena talentom i energijom, a Irma je svojom izvanrednom izvedbom osvojila srca žirija i publike.

-Ja sam devojci broj jedan dala podršku. Preatraktivna si, trudiš se, boriš se, sve to stoji i od mene imaš apsolutnu podršku. Što se tiče kandidatkinje broj dva, bila si energična, potrudila si se, nagrada je stigla, čestitam devojke – rekla je Ceca, a zatim je svoje mišljenje istakla i Marija Šerifović:

– Kandidatkinja broj jedan nije dobila glas od mene jer prva pesma koju si pevala mi se stvarno nije svidela, Valentina. U nekim trenucima si stvarno bila dobra, stabilna i sigurna u sebe. Kandidatkinja broj dva, dala sam ti glas isključivo zbog prve pesme. Prvo, meni je taj izbor fantastičan, to je pesma koja se ne peva tako često ovde, bila je prelepost.

IMG 2131 2
Irma Hasić Valentina Cvetković duel Zvezde Granda

Đorđe David nije bio preterano oduševljen, ističući da su mu kandidatkinje koje su prve nastupale bile drastično bolje od njih.

-Ja kad čujem ove dve kandidatkinje i setim se prve dve, prve dve su mi bile bolje, odmah da vam kažem. Kandidatkinja broj jedan, ti si meni večeras na nekim mestima bila tačna u tonalitetu kao nikad, a imala si mnogo promašaja intonativnih. Ulazak u prvu pesmu, da si tako nastavila, dobila bi više glasova -govorio je, pa dodao:

-Kandidatkinja broj dva, isključivo zbog toga što si promenila energiju, možda čak i pristup celoj priči, čak i repetoar, ja sam nagradio, zato što je to hrabro, i hoćeš da ideš dalje iz sve snage.

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 08112023 FOTO MUNJA 6 ok 2
Irma Hasić Valentina Cvetković duel Zvezde Granda

Viki Miljković je otvoreno govorila da obe fantastično izgledaju, a potom je posavetovala Valentinu za naredni period.

-Dok ih gledam ovako, obe izgledaju fantastično, i broj jedan i broj dva, kao da ste se dogovarale. Vrlo složeno. Valentina, dobila si moj glas za hrabrost. Pretežak program uzimaš, ne bih ti savetovala za sledeći put ako prođeš, uzmi malo lakše slobodno, da bi se ti osećala komfornije. Što se tiče Irme, bila si odlična večeras. Veliki napredak se vidi – rekla je Violeta.

Irma Hasić Valentina Cvetković duel Zvezde Granda

IMG 2260 1
Irma Hasić Valentina Cvetković duel Zvezde Granda

Ana Bekuta je skrenula pažnju kandidatkinji broj dva, govoreći joj da manje obraća pažnju na to šta će obući, i koje će štikle obuti, nego da više razmišlja o pevanju.

-Valentina, ulazak u prvu pesmu je bio jako lep. Ja kažem „Evo ga, propevala“, i odma treći i četvrti stih pad. Što meni samo govori o tome da ti površno skidaš pesme, čak pomišljam i na to da moraš da razlikuješ tonove, ima ih mnogo koje ti nisi otpevala i zvuči kao ravna linija. Sve to ti možeš, ali više razmišljaš o tome šta ćeš obući, koje štikle, koju haljinu– poručila je Ana.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K Munja / F.Pavlović,
Autor: K. Marković