„Nikada mi nije bilo teže nego večeras“ Tenzija na vrhuncu, Popović jedva doneo odluku

Ko je prošao dalje Zvezde Granda
Ko je prošao dalje Zvezde Granda

Večeras je u „Zvezdama Granda“ bilo suza, smeha, ali i kvalitetnih nastupa, a Saša Popović je nakon baraža morao da donese konačnu odluku ko ide u naredni krug takmičenja.

Zvezde Granda baraž

Ko je prošao dalje Zvezde Granda
Ko je prošao dalje Zvezde Granda

Direktno nakon nastupa takmičenje nastavljaju:

Petar Krekić (Viki Miljković), Inel Nukić (Marija), Irma Hasić (Bosanac), Miki Sekulovski (Ceca), Andrijana Petrušovka (Mili).

Ko je prošao dalje Zvezde Granda

Kda su takmičari otpevali numere u baražu, Saša je istakao da mu nikada nije bilo teže nego večeras da donese odliku ko ide dalje.

-Najgore mi je kad treba nekoga da eliminišemo, tek je peti krug, a gde je onaj 14-ti ili dalje. Kaže gospođa Novka „Ko živ, a ko mrtav“, verujte mi da je tako. Nikada mi nije bilo teže da donesem odluku, nego večeras – rekao je Saša Popović.

Iz baraža su dalje prošli: Dino Suljić , Snežana Kačar, Melisa Zijadić, Valentina Cvetković, Adela Smajlović, Marta Jovičić i Danijel Stojčić.

PROSLI IZ BARAZA ZG SNIMANJE 08112023 FOTO MUNJA 3

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Zvezde Granda bekstejdž emisija 21

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A. Milinković