Nakon prolivenih suza u „Zvezdama Granda“ Irma Hasić otkrila zbog čega je plakala: „Sada je drugačije“ (VIDEO)

Simpatična devojka iz Tuzle, Irma Hasić ove subote osvojila je članove žirija svojom vrhunskom intepretacijom, a zbog lepih reči čuvene osmorke nije mogla da obuzda suze radosnice.

Ekskluzivno za Grand Irma je otkrila koliko joj znače komplimenti najvećih estradnih zvezda, ali i kakvi su njeni utisci nakon ubedljivih sedam glasova.

-Jako malo vremena smo imali da se spremimo i zbog toga mi je sve ovo dodatno značilo. Ali iskreno ne znam ni kako da prokomentarišem svoj nastup, ne sećam se! (smeh)- priznala je Irma ne krijući da je i dalje pod velikim utiskom i tremom.

IMG 3429 1
Irma Hasić Zvezde Granda

Na pitanje koga bi odabrala za mentora, Hasićeva je bez razmišljanja poručila:

-Mariju, baš bih volela sa njom da sarađujem!

0A0A8392
Irma Hasić Zvezde Granda

Iako iskustvo na Grandovoj sceni već ima, s obzirom da je pre četiri godini prvi put okušala sreću u takmičenju, Irma priznaje da je odgovornost sada neuporedivo veća.

-Prvi put sam u takmičenju bila sa osamnaest godina i tada sam stigla do šestog kruga. Bila sam zadovoljna svojim učešćem tada, iskreno. Ali, sada je drugačije, imam veću tremu zbog tog nekog osećaja odgovornosti- istakla je za Grand i otkrila šta publika može da očekuje od nje u narednom krugu.

-Svašta! Pucam na finale, logično!- poručila je kroz osmeh.

0A0A8394 2
Irma Hasić Zvezde Granda

Šta je još Irma otkrila u intervjuu za Grand saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Ovako je Irma Hasić pevala u baražnoj emisiji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović/V.Brusin