Nakon što je izazvala buru u Zvezdama Granda, Valentina Cvetković otvorila dušu: „Porede me sa Teodorom Džehverović i Tamarom Milutinović“ (VIDEO)

Valentina Cvetković iz Beča izazvala je pravu buru ove subote svojim nastupom u „Zvezdama Granda“, a odmah posle scene, sumirala je utiske pred našim kamerama.

Ona ne krije da nije zadovoljna kako se predstavila publici u ovom krugu i dodaje da je trema ta koja je sprečava da se pokaže bolje.

Valentina Cvetković intervju

IMG 9866

-Ja sam generalno samokritična, ali bila sam loša danas, mogu bolje. Totalno sam promašila intonacije, ali pošto sam sada prošla, potrudiću se da sledeći put bude još bolje. Pevanjem se bavim već petnaest godina, pevam svaki vikend, ali jednostavno kada dođem ovde, ne znam šta mi se desi. Ne mogu da preskočim stepenik da budem bolja, uvek se lomim tu negde – rekla je ona.

IMG 9874

Valentina kaže da je zadovoljna radom sa mentorom, ali ističe da je čuvena osmorka u pravu za svaku kritiku do sada.

-Žiri je apsolutno u pravu, svaka kritika je konstruktivna. Zadovoljna sam radom sa mentorom, izabrali smo presme zajedno i radili par puta do sada. Glupo je pričati ko je Mili, apsolutno mislim da će mi pomoći i dalje.

IMG 9885

Ona već dugo nastupa u jednom lokalu u Beču, a za Grand otkriva da li je teže nastupati u dijaspori ili na Balkanu.

Uglavnom nastupam u dijaspori jer živim u Beču, petnaest godina radim u jednom lokalu, svaki vikend sam zauzeta. Mislim da je teže nastupati ovde. Tamo je nekako sve opušteno, u jednom lokalu radim dugo, tamo su sve moji ljudi – dodala je ona.

Kako je ove subote izvela pesmu Tee Tairović, a plesom je u nastupu podsetila na nju, Valentina otkriva da je publika poredi i sa drugim koleginicama.

-Pevala sam Teinu pesmu, to je koska. Dosta me upoređuju sa Teodorom Džehverović, Tamarom Milutinović, vreme će pokzati da li je to opravdano – zaključila je ona.

BONUS VIDEO – Valentina Cvetković nastup Zvezde Granda

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković/V.B