„Imam tremu“ Zvezda Granda priprema gala svadbu, a priželjkuje karijeru Harisa Džinovića (VIDEO)

IMG 3714

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“ Strahinja Živanović laganim, ali sigurnim koracima gradi svoju muzičku karijeru. Strahinja ne krije da je veoma zadovoljan kao je publika prihvatila njegov muzički prvenac „Za noć savršeni“, a pevač je u međuvremenu odlučio da pokrene i privatni biznis.

Već radim na novoj pesmi. Pored muzičke karijere otvorio sam Instagram starnicu „Rusvaj. 011“ koja će se baviti prodajom polovne i nove garderobe. Pozivam kolege da mi se jave ukoliko im treba stajling – rekao je Strahinja kroz osmeh.

Nakon što je verio dugogodišnju devojku, Strahinja je najavio i svadbu, pa nas je zanimalo kako teku pripreme.

-Još uvek razgovaramo sa roditeljima. Svadba će se svakako desiti. Biramo lokaciju i bend. To je sve što za sada mogu da vam kažem – otkrio je pevač.

IMG 3713 1

Živanović se prisetio i kako je zaprosio svoju lepšu polovinu.

-Mislio sam da ću biti opušten, ali ljubav od nas čini čuda. Kada sam zaprosio devojku moram priznati da sam imao veliku tremu. Verujem da će tako biti i na svadbi. Bili smo na plaži, zapevao sam njenu omiljenu pesmu i pitao je da li želi da se uda za mene – prisetio se muzičar.

Strahinja se odlično snalazi u svim muzičkim žanrovima, pa nam je otkrio ko mu je muzički uzor i čiju karijeru priželjkuje.

To je veoma kompleksno pitanje, ali recimo da bih voleo da imam pesme kao što ima Haris Džinović. Voleo bih da moja karijera liči na njegovu. Pored njega uzor mi je i Željko Joksimović – iskreno je odgovorio Strahinja.

Ostatak intervjua možete poslušati u VIDEU ISPOD.

Foto: Instagram/Printscreen/strahinja zivanovic,
Autor: I.Grk