Strahinja spreman za NOVO POGLAVLJE priznao: “Komentar Marije i Milija mi je ODZVANJAO U GLAVI“

Strahinja Živanović iz Brusa dve sezone za redom borio se u takmičenju “Zvezde Granda“ i to kao deo tima Ane Bekute, a osim neospornog talenta, čistog glasa i vedrine kojom je zračio, ostao je upamćen i po neverovatnoj podršci koja je svaki put dominirala sobom emocija.

I mada se svojski trudio i radio na unapređenju svog pevanja, to nije bilo dovoljno da ga žiri pošalje u veliko finale, već je polufinale značilo i kraj njegovog učešća u najpopularnijem, muzičkom takmičenju.

Danas, Živanović može da se pohvali brojnim nastupima i svirkama, koje su i obeležile leto za nama.

Radilo se punom parom, tako i nastavljam sad na jesen. Ako mi verujete nisam imao slobodan vikend od maja do sada, dobro sem desetak dana koje sam proveo na moru. To mi je bilo preko potrebno. Dosta sam nastupao i sa dragom koleginicom iz Granda i prijateljicom Aleksandrom Dabić, i voleo bih da jednog dana uradim i duet sa njom- rekao je Strahinja.

3b513fd153293908c9492a1a286041eea50e6ccc

Otkako je završio sa takmičenjem pa sve do danas, puno toga se izdešavalo na poslovnom planu, ali dok čeka na taj duet, ono na čemu trenutno radi jesten jegov prvenac koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Ono na šta sam najponosniji jeste spot koji sam snimio za svoju prvu pesmu u karijeri. Jedva čekam da čujete i pogledate spot. Pesma je nešto sasvim drugačije od onoga što sam i sam očekivao kada sam odlučio da je snimim. Pevanje je spoj modernog i folk manira. Nisam čuo ništa slično odavno. Voleo bih da se zahvalim celoj ekipi koja je radila na spotu. Prvenstveno Carlosu Ramirezu čiju sam košulju nosio i fashion room-u Olja Miljenović– ispričao je za naš portal.

434b27a376eaa08104bb1e2ee4f3e6dc9b827f92

Osim njegovih najdražih, pesmu je čula i nekadašnja mentorka Ana Bekuta sa kojom se mladi pevač i dan danas čuje.

-Ana i ja se redovno čujemo kada nam obaveze oboma dozvole. Ana mi je pohvalila pevanje kada je čula pesmu i poželela mi puno sreće. Mnogo mi je drago što mi mentoriše i nakon takmičenja– iskren je on.

Njegovi nastupi u “Zvezdama Granda“ nebrojano puta podelili su mišljenja članova žirija. I dok su jedni veličali njegovo pevanje i izbor pesama, drugima je nekad to bilo nedovoljno, te se Strahinja susretao sa raznoraznim komentarima. Ipak, sve to nije uticalo na njegovo samopouzdanje a i dan danas pamti reči pojedinaca.

-Svaki komentar od strane žirija potkrepljivao je moj potencijal tada. Svakako su pozitivni komentari u takmičenju više prijali. Sada iz ovog ugla gledanja, jedan komentar mi se baš urezao u pamćenje. Marija i Mili su mi u nekom od krugova, mislim da je bilo baš polufinale, rekli da je jako bitno da pronađem svoj izraz i pravac kojim ću da krenem. Dodavajući da se komentar odnosi upravo na pesmu koju budem snimio nakon takmičenja. Odzvanjao mi je komentar sve vreme dok smo Rale Ratković i ja radili na pesmi- istakao je Strahinja.

c23a12542cfca2c931712df3fe1a4e156ec744af
Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: T. Bogavac