Login/Registracija

Hanad Džehverović još jednom dokazao da za rok muziku ima nade: Nova pesma pomerila granice (VIDEO)

Prošlogodišnji finalista muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Hanad Džehverović obradovao je publiku novom pesmom.

Treća po redu numera nosi naziv „Javi se“, a mladi pevač je i na ovom projektu nastavio saradnju sa autorima koji su sa njim sarađivali i ranije.

Nova pesma je malo drugačija od svega što je Hanad snimao do sada. Emotivna balada sa jakim tekstom oduševiće sve ljubitelje dobre i kvalitetne muzike.

On je još u takmičenju izvodio rok pesme, a jedan je od retkih pevača koji je nastavio da neguje taj muzički pravac i nakon učešća u „Zvezdama Granda“, a sve tri pesme koje je do sada snimio govore u prilog tome da za rok muziku ima nade.

-Javi se kad ti loše krene, dušo sve moje ljubavi uvek su pomalo tužne. Javi se jer ja ne znam za druge žene osim tebe – glasi refren nove pesme.

Numeru prati i visokobudžetni spot koji je sniman na nekoliko lokacija, a svi su saglasni da je Hanad i ovog puta pogodio ukus publike.

Ispod videa su se samo nizali pozitivni komentari od slušalaca koji mladom pevaču predviđaju veliki uspeh u budućnosti.

-„Vrhunska pesma“, „Legenda naša“, „Svaka čast“, „Tako se čuva rok“ – samo su neki od komentara ispod pesme.

Podsetimo, Hanad se pre nekoliko nedelja oglasio za Grand, a tada nam je priznao da je ova pesma nešto najbolje što je snimio do sada.

Pesmu je radila skoro ista ekipa, muzika i tekst Almir Ajanović, studio Tempo. Video je radio jedan mladi momak iz Zenice Esmir Sabić. Pesma je u pop-rock fazonu, svetski zvuk tog zanra s jednom jakom porukom. Ovo će sigurno biti moja najbolja pesma do sad. Mislim da smo se savršeno spojili pesma i ja, a naravno sjajni Almir Ajanović je svoju magiju odradio i napravio pesmetinu. Kad je video u pitanju, nismo mnogo hteli da komplikujemo, uradili smo nešto između nekog artworka i klasicnog spota, ubacili neku mistiku prostora i svetla, mislim da će biti sjajno – rekao je on nedavno za naš portal.

U videu plsušajte numeru „Javi se“ madog pevača Hanada Džehverovića.

Foto: youtube,
Autor: A.Milinković