Login/Registracija

Hanad Džehverović sprema veliko iznenađenje za publiku: „Ovo će biti moja najbolja pesma do sada“ (FOTO)

Prošlogodišnji finalista muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Hanad Džehverović odlučio je da publiku obraduje novom pesmom.

Nakon hita „Kunem ti se svim“ pevač ne staje sa diskografijom, a sada se oglasio za Grand i otkrio sve detalje o novoj numeri.

U razgovoru nam je priznao da je nova pesma već u završnoj fazi i da će uskoro ugledati svetlost dana, a ističe da jedva čeka taj trenutak.

Pesmu je radila skoro ista ekipa, muzika i tekst Almir Ajanović, studio Tempo. Video je radio jedan mladi momak iz Zenice Esmir Sabić. Pesma je u pop-rock fazonu, svetski zvuk tog zanra s jednom jakom porukom. Ovo će sigurno biti moja najbolja pesma do sad. Mislim da smo se savršeno spojili pesma i ja, a naravno sjajni Almir Ajanović je svoju magiju odradio i napravio pesmetinu. Kad je video u pitanju, nismo mnogo hteli da komplikujemo, uradili smo nešto između nekog artworka i klasicnog spota, ubacili neku mistiku prostora i svetla, mislim da će biti sjajno – kaže on i dodaje:

Pored pesme “Javi se” koja će izaći uskoro, imamo jos dve pesme koje čekaju svoj red, tako da radi se punom parom i nema stajanja. Uz obim posla koji hvala Bogu imam, nemam mnogo vremena za studio, nemam mnogo vremena da odmorim glasne zice da se sve snimi onako kako bih ja to želeo, tako da svaki slobodan period koristim da snimim što više i sve kako treba. Tačan datum izlaska pesme “Javi se” jos ne znam, ali to ću uskoro da objavim na svojim društvenim mrežama.

Nama ostaje da sačekamo još malo i da vidimo šta je to Hanad pripremio za publiku, a poznavajući njega nema sumnje da će biti velikih iznenađenja.

U videu pogledajte kako je Saša Popović prekinuo Hanadov intervju.

Foto: Promo,
Autor: A.Milinković