Hanad Džehverović jednim gestom RASPLAKAO sugrađane: „Noć za pamćenje i jedan od najlepših momenata u karijeri“ (FOTO)

00a15709e1e802f9411518007b3ad72d7e6fd217

Nakon što je nastupao kao specijalni gost na koncertu Halida Bešlića u Zagrebu, prošlogodišnji finalista „Zveezda Granda“ Hanad Džehverović nastavlja da niže uspehe.

Naime, pevaču je pripala čast da otvori zimski festival u rodnom gradu, a on je sa nama podelio prve utiske i otkrio kako se osećao dok je pevao svojim sugrađanima.

-Zenica ima dva velika festivala, jedan se zove „Zenica Summer Fest“, to je letnji i „Ze Adventure“, to je zimski. Meni je pripala čast da otvorim ovogodišnji zimski festival. Na trgu grada, napravljene su zimske kućice, i taj deo se zove studengrad, gde je i centralna bina i gde su centralna događanja zimskog festivala – kaže Hanad i dodaje:

IMG 20221218 WA0031

-Studengrad je bio pun, energija je bila odlična, moji zeničani su me učinili jako sretnim. Velike zvezde dolaze na ovaj festival, tako da imati ovoliku posećenost na ovom koncertu je velika cast. Koncert je trajao preko dva sata, pevao sam svim srcem, ljudi su pevali sa mnom, skakali plesali, energija je bila odlicna. Na binu je u jednom trenutku izašao i moj sin, što je mnoge raznežilo, pa čak i rasplakalo, a posebno moju mamu i moju suprugu. Sve u svemu, moj prvi solistički koncert, noć za pamćenje i jedan od najljepših momenata u mojoj dosadašnjoj karijeri – zaključio je pevać za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković