Finalistkinja Zvezda Granda ZAPALILA Instagram novim slikama: „Ode ti u manekenke“ (FOTO)

Capture 1 21

Finalistkinja prošle sezone „Zvezda Granda“ Nikolina Đekanović nakon takmičenja radi punom parom i nastupa svakog vikenda, a svaki slobodan trenutak koristi da se odmori, ali i da napravi neke nove fotografije.

Svi su primetili da ona veoma vodi računa o izgledu njenih društenih mreža, a setom novih fotografija je osuševila sve.

Ona je pozirala u nekoliko različitih odevnih kombinacija, a može se primetiti da je sada uklopila aktuelne modne trendove sa etno stilom, a što je najbitnije sve joj savršeno stoji.

Njeni pratioci su ostali bez teksta, pa su se ispod slika samo nizali komentari i pohvale na račun njenog izgleda, a mnogi tvrde da bi se pevačica odlično snašla i u manekenskim vodama.

-Svaka čast, Prava manekenka, Ovo je fenomenalno, Prelepa si lutko, Sve ti savršeno stoji, Ode ti u manekenke – samo su neki od komentara ispod novih slika.

Podsetimo, Nikolika je prošle sezone stigla do finala „Zvezda Granda“, a za naš porrtal je nedavno otkrila da li priželjkuje da njenu prvu pesmu uradi baš mentor iz takmičenja Aleksandar Milić Mili koji je napisao i čuveni hit njenoj dugrarici Zorani Mićanović.

– Naravno da priželjkujem. Meni je Zorana prijateljica i poštujem to što radi. Pratim njen rad, sve je odrađeno na vrhunskom novou i volela bih da idem u tom pravcu. Ne znam da li bih baš toliko išla u folk žansrovksi, ili bih malo više moderno, ali videćemo kako me voda odnese– rekla je pevačica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković