BUKTI RAT IZMEĐU MILIJA i CECE: „Koju zvezdu si ti napravio? TI SI NIŠTA“ (VIDEO)

ceca i mili

Aleksandar Milić Mili i Ceca Ražnatović u više navrata su se peckali u „Zvezdama Granda“, a sada je situacija kulminirala.

Članovi žirija i nekadašnji saradnici ponovo su se sukobili u takmičenju, a sve je krenulo od borbe oko kandidatkinje i Cecine pesme koju je pevala.

Kako se takmička dvoumila da li da uzme Milija ili Cecu za mentora, Milić je ponosno istakao da se zna ko pravi zvezde kako u takmičenju, tako i mimo njega.

-Čekaj koju zvezdu si napravio? Mene nisi, ja sam bila Ceca pre nego što si uzeo gitaru u ruke – poručila je ljutito Ceca, a nakon što je takmičarka odabrala Milija za mentora, razočarano je poručila:

-Ja te spasem, ti izabereš Milija koji se uopšte ne bavi takvom muzikom! Pa gde je tu pravda?

IMG 5596

Ali se svađa nekadašnjih saradnika tu nije završila, već se nastavila kroz celu emisiju koju ćete gledati naredne subote.

-Kada pevač organizuje koncert, publika ne dolazi kod Milija, nego kod Cece na koncert – istakla je ona, a nakon što je Mili smejući se potvrdio njenu priču, odbrusila mu je:

-Ti si prepotentan, hvala lepo!

-Šta sam ja?- upitao je Mili, a ona mu kao iz topa odgovorila:

-Ti si ništa!

IMG 5545

Zbog znanja koje mentori prenose na kandidate i merenja istog, u žestok klinč ušli su i Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David, ali kako kompozitor nije želeo da ulazi u detaljniju raspravu, odbrusio je rokeru:

Ti imaš da se najedeš još muzičkog hleba, mada si u poznim godinama!

Kako je izgledala svađa između članova žirija, ali i šta vas očekuje u subotu u novoj epizodi, pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić