Filip Caković se pokajao nakon nastupa u Zvezdama Granda? „Treba imati granicu“ (VIDEO)

Uprkos sjajnom performasu ove subote Filip Caković se pokajao nakon nastupa u „Zvezdama Granda“ i otkrio da li misli da je preterao sa izvođenjem pesme „Hiljadu sam puta reko“ koja je ispraćena ovacijama publike.

Iako je do poslednjeg ternutka situacija bila neizvesna, uspeo je da se plasira u naredni krug što ga je obradovalo.

Filip Caković se pokajao nakon nastupa
Filip Caković se pokajao nakon nastupa?

Bilo je napeto. Ipak se Mili odlučio za mene i radujem se što sam prošao dalje– rekao je nakon nastupa i otkrio šta mu je Mili rekao:

Dao mi je savete da bude energično i da na sceni budem aktivniji, trudio sam se i da igram.

Filip Caković se pokajao nakon nastupa

Filip Caković se pokajao nakon nastupa

Filip je ove subote želeo da pokaže kako je pored pevačkih sposobnosti i dobar šoumen što je moglo da ga košta glasova.

Pevam profesionalno, obožavam muziku i na svojim nastupima imam scenski pokret, ipak televizija je malo drugačija i treba imati neku granicu do koje možemo ići nadam se da je nisam prešao sa drugom pesmom, malo sam bio opušteniji– iskren je takmičar koji voli da čuje kritike žirija.

Bolje je uvek kada imaju kritike, to nas tera da napredujemo u sledećem krugu jer se ovako uljuškamo i ne napredujemo toliko, kritike teraju– tvrdi Caković.

FILIP CAKOVIC 28 GOD. KRAGUJEVAC 8 1
Filip Caković se pokajao nakon nastupa

Već razmišljam o narednom krugu, ovo je i šou tako da treba i to da bude u službi pored pevanja koje je broj jedan– zaključio je Filip čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta:

BONUS VIDEO- Filip Caković Live:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić