PREOKRET! Popović se žestoko pokajao: „Javno povlačim sve što sam rekao za Anu i Snežanu“

popovic se pokajao
Popović se pokajao

Stefan Makedonac i FIlip Caković oduševili su sve u „Zvezdama Granda“, pa je i glasanje bilo neizvesno do samog kraja. Ovaj nastup naveo je Sašu Popovića da se javno izvini Ani i Snežani za sve što je za njih večeras na početku emisije rekao.

Kako su se objica odlučno predstavili, rezultat je bio na kraju 4:3, ali je Saša izjednačio, pa je tako doveo Milija u situaciju da bira.

Snežana je Filipu zamerila da se u pesmi nije čuio glas m, pa mu je otpevala pesmu „Vranjanka“ onako kako treba da zvuči. U tome joj se pirdružila i Ana Bekuta, pa je Popović uputio pevačicama izvinjenje.

Preokret, Popović se pokajao – Povlačim sve što sam rekao za Anu i Snežanu

-Sve što sam u ovoj emisiji rekao protiv Ane Bekute i Snežane Đurišić javno povlačim i izvinjavam se. Pevate kao, ne znam…. – kazao je Saša.

Bosanac je imao ipak drugačiji stav, pa je izneo niz kritika na račun pevanja oba takmičara, ali je imao pohvale za Anu i Snežanu.

-Ja ne bi glasao uopšte, prvi neubedljivo, drugi sa dosta falša, naručito druga pesma, katastrofa. Rekao bih za Snežanu nešto, ona je ovde sa Anom jedna od vrlo uvaženih solista fonoteke Radio Beograda, gde se trajni snimci snimaju – rekao je Bosanac.

popovic se pojakao
Popović se pokajao

Ova priča je iznervirala Cecu koja je dobacila Bosketu da se malo ubrza.

-Ja nemam ništa protiv, snimala sam isto, samo se malo ubrzaj kada pričaš hvalospeve.

popovic se pokajao 1
Popović se pokajao

Marija je istakla da joj je novi takmičar privukao posebnu pažnju, a svojom reakcijom je nasmejala sve do suza.

-On mi je zamimljiv, dala sam glas, nešto si sladak mali, slatka košulja, pevaš lepo. Meni je prijalo, broj dva bilo je okej, ali na kraju to navijačko, to mi se nije dopalo – kazala je Marija.

MARIJA SERIFOVIC ZG SNIMANJE 10102023 FOTO FILIP ok

Mili se na kraju odluičio za Filipa i pohvalio njegov nastup, dok će Makedonac ponovo večeras pevati u baražu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković