„Saznao sam stvari koje nisam želeo“, Mare progovorio o muško-ženskim odnosima: „Granice se pomeraju“

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 25102023 FOTO MUNJA 2 ok
Mare progovorio o muško-ženskim odnosima

Saša Milošević Mare progovorio o muško-ženskim odnosima i dao svoj sud o očekivanjima pripadnica lepšeg pola.

Kompozitor je otkrio da se kroz posao susretao sa situacijama koje nikada nije očekivao da će mu se desiti.

Dešavalo mi se često u poslu kojim se bavim, da od žena koje dovoljno ne poznajem da saznam i mnoge stvari koje ne želim da znam. Žene su mnogo direktnije i emotivno otvorenije– kaže Mare koji je objasnio suštinu odnosa iz njegovog ugla.

Mare progovorio o muško-ženskim odnosima

Mare progovorio o muško-ženskim odnosima

Imam tri sina sa kojima mnogo pričam. Važno je da muškarac bude muškarac i da mu žena to dozvoli. Ženama je najteže da izgovore jednu vrlo prostu rečenicu: „Bravo majstore“. Sve što on radi se podrazumeva i to nekada ide u beskraj i granice se pomeraju– počeo je Mre i dodao:

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 11092023 FOTO MUNJA 25 ok 1

Na kraju ti kapiraš da nećeš moći da ispuniš i da nisi princ na konju nekome i počinješ da se osećaš loše i to je ono gde žena treba da bude ono što jeste i da ne zaborave svoju ulogu, žene su pravi stvaraoci, mi smo asistenti. Počnimo od toga što one donose život, a mi treba da budemo zaštitnici i one moraju da nas puste. On ne sme da ima problem sa sobom da li je to. U mudrosti žena leži blagostanje ovog sveta– obajsnio je kompozitor.

BONUS VIDEO- Mare o uspehu Aleksandre Prijović:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić