„Neka se kolege uvrede slobodno“ Darko Lazić otkrio najveću tajnu estrade (VIDEO)

Od kada je trijumfovao u najgledanijem muzičkom šouu „Zvezde Granda“ Darko Lazić stekao je neverovatnu slavu i popularnost, za koje često kaže, da su mu se obile o glavu.

Ipak, malo je onih koji poput Lazića otvoreno govore o svojim greškama.

darko lazic o kolegama 1

Darko Lazić o kolegama, slavi i karijeri

-Svakako da me je popularnost ponela. Ja ću po hiljaditi put da kažem ovo, neka se kolege uvrede slobodno, ali svako ko kaže da ga pare i slava nisu ponele taj laže! Nekog ponese pa se taj nikad ne spusti na zemlju, a ima i nas koji se malo povratimo. Neko više poleti, neko manje, ali ne postoji osoba koju slava ne udari u glavu. To je moje najiskrenije mišljenje- priznao je Darko koji tvrdi da je morao da se „spusti na zemlju“.

darko lazic o porodici 1

Iako za sebe smatra da je dobar čovek, Lazić ne krije da mu je trebalo nekoliko godina da shvati šta su mu prioriteti u životu.

-Mislim da sam sada dostigao neke godine u kojima sam našao svoj pravi put i svoju pravu ljubav. Našao sam osobu sa kojom se razumem, sa kojom mogu da ćutim i pre svega da budem potpuno iskren i otvoren. Mi ljudi mnogo grešimo što nekada odlučimo da sakrijemo i prećutimo neke svari, a iskrenost u braku i vezi je najbitnija stvar- istakao je pevač, a potom dodao:

-Jedino tada ta osoba može da te razume i podrži. Ako te neko stvarno voli neće mu smetati što si u problemima ili dugovima, već će da te podrži i da ti pomogne da se izvučeš iz toga.

darko alzic

Kako kaže, rešio je da se posveti porodičnom životu, ali karijera neće trpeti te već sada planira turneju preko okeana.

-Pripremam se za novogodišnju idilu koju obožavam, a nakon toga neka mala američka turneja najverovatnije. I od februara idem dva meseca na odmor, gasim telefon! Biće neki topliji krajevi, ali sigurno neko more. Nisam stigao ni na medeni mesec da odem (smeh)– otkrio je sa osmehom.

6d08895cf99ddddc0b77d0414bcca3da828dcd78

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Svadba Darka Lazića

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Z. K. Munja,
Autor: J. Jović