Login/Registracija

Eldin Barčić otkrio kakva je Snežana kao mentorka, pa žestoko prokomentarisao Dušana Vukadinovića: „To što je uradio ide njemu na obraz“ (VIDEO)

Takmičar Eldin Barčić u subotu je pokazao koliko je napredovao od prvog kruga kada se pojavio u „Zvezdama Granda“ do danas. Njegova mentorka Snežana Đurišić je dala sve od sebe da se on što bolje predstavi publici, ali pevač kaže da je ipak mnogo bolje.

Iako je dobio dovoljno glasova da peva u baražu, Eldin priznaje da nije baš zadovoljan svojim pevanjen u ovom krugu.

-Iskreno moglo je bolje, da sam zadovoljan, nisam. Hvala im na glasovima, na lepim komentarima i na kritikama – počeo je on.

Mladi pevač priznaje da mu je velika čast što je baš u timu Snežane Đurišić i da je od nje za ovo vreme koliko vežbaju zajedno mnogo naučio.

-Što se tiče mog mentora Snežane, šta da kažem, njena karijera sve govori. Rad sa njom je krajnje striktan, svaki detalj se gleda, ja sam sve poslušao. Znate šta, nije baš ni jednostavno tako, mi to kada u studiju radimo bude super, bombona, a već ovde mora sve da se odradi, svaki pokret– dodaje Eldin.

Kako je dosta radio sa mentorkom, zanimalo nas je koji je to najvažniji savet koji je dobio od nje i šta je zahtevala od njega kada je nastup u pitanju.

-Zahtevala je da budem opušten, da idem na prvu, da budem u tempu. Važno je da ne vučem te vokale i da otvaram usta. Radim dosta i umoran sam, ali hvala Bogu ja sam zadovoljan, uvek može bolje, ali i ovako je dobro.

Na kraju razgovora takmičar se osvrnuo i na temu koja je nedavno punila sve novinske članke o lažnoj aferi mito, a priznao je koliko je Snežana stroga kada vežbaju.

-Pitali su me već za tu temu, ako je to uradio njemu na obraz. Snežana nije stroga, onako familijarno je nastrojena prema nama. Samo je disciplinovana i to je to, mora sve da bude po pravilima – zaključio je Eldin.

U nastavku teksta pogledajte šta je još Eldin rekao za Grand.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković