Stefana Kosmajca svi znate, a ovo je pevačev otac: Ima 82 godine i radi sklekove kao od šale (FOTO)

STEFAN KOSMAJAC

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Stefan Kosmajac nedavno je rešio da totalno promeni način života, ali i ukloni sve nezdrave navike koje su ga mnogo puta puno koštale.

Osim volje i upornosti zasluge pripisuje svom ocu koji mu je bio velika podrška i vetar u leđa od kada je kročio u svet javnosti.

0A0A9478

Iako je publika imala prilike da ga vidi u prvim redovima tokom Stefanovog učešća u popularnom muzičkom šou, pevač je sada ogolio dušu o njihovom odnosu.

-Tata nikada nije pio, ma mi odemo na slavu i svi popiju makar po času, on pije sok. Inače moj otac će sada osamdeset i dve godine, a može i danas da uradi dvadeset sklekova iako je operisao srce. Da je pio ne verujem da bi to mogao- ispričao je Kosmajac, a na pitanje da li misli da je oca razočarao kada se odao alkoholu poručio:

-Nisam ja pio da sam bio alkoholičar, da sam bio pijan svaki dan. Ali kada ja dođem sa posla ili čuje snimak gde ne pevam kako treba kaže mi „Sine, bilo bi bolje da ne piješ“. Međutim ja to tada isam razumeo, smatrao sam da me alkohol opušta. Zapravo se čovek najbolje opusti sam sa sobom!

stefan i mladen kosmajac 768x366 1

Podsetimo, Stefan Kosmajac nedavno je snimio spot za svoju novu numeru pod nazivom “Neću da se ženim”, a ekipa Grandove redakcije imala je priliku da prisustvuje i bodri mladog pevača, ali i proćaska sa njegovim ocem Mladenom.

– Hvala mom tati što me je napravio ovako dobrog da otpevam ovu pesmu, hvala što si me sklepao ovako lepo– na početku se zahvalio pevač svom ocu od koga je nasledio talenat za pevanje.

– Isti je kao ja, zaista sam ponosan– nadovezao se Mladen.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović