Login/Registracija

Zvezda Granda završila u bolnici: Pevač hitno operisan u Americi, otkazao sve nastupe

Usled američke turneje nekadašnja zvezda „Granda“ Benjamin Kličić, je zbog zdravstvenih komplikacija završio u bolnici gde je hitno i operisan.

Kako Grand saznaje, pevač je operisao pneumotoraks u Americi i za sad će morati da ostane preko okeana, budući da mu je letenje avionom zabranjeno narednih mesec dana.

-Operisao sam pneumotoraks. To je patološko stanje koje je karakteristično prisustvom vazduha u plućnoj maramici. Ako se skupi previše vazduha dođe do kolapsa pluća – rekao je Benjamin za Grand i dodao da je zbog zdravstvenog stanja morao da odloži dogovorene nastupe u Americi.

-Za sad ostajem u Americi dok se ne oporavim– dodao je pevač.

Kličić je nakon američke turneje imao i velike planove za svoju karijeru, a jedan od njih je i kompletan album koji je trebalo da izađe krajem aprila.

Kako Grand saznaje, pesme su već snimljene, a nakon povratka iz Amerike imao je dogovor da snimi i spotove, ali se za sad to neće desiti dok se ne oporavi.

-Sve moram da odložim. Izvinjavam se svim ljudima koji su očekivali moje nastupe – istakao je Benjamin.

Podsetimo, Benjamin se proslavio učešćem u „Zvezdama Granda“, gde su ga prozvali naslednikom Nedeljka Bajića Baje.

Bio je u timu Viki Miljković za koju je istakao da mu je mnogo pomogla, iako se pisalo da su raskinuli saradnju kao i da je tek nakon završetka takmičenja shvatio šta ga očekuje.

Velika je borba, to nisam ni zamišljao. Kad se finale završi sve stane, tek onda vidiš šta znači ovaj put i posao, ali kad imaš prave ljude oko sebe ne treba da brineš ni o čemu. Mislim da moja draga mentorka i Taške zaslužuju da govorim sve najlepše o njima, i ono što smo mi imali da ostane samo među namaU kontaktu smoza prvu pesmu su rekli da im se sviđa. Dobri smo i uvek ćemo biti, nismo takvi ljudi da zatvaramo vrata jedni drugima. Biće prilike i za neku našu saradnju– istakao je Benjamin za Grand.

O njegovom privatnom životu se malo zna, a nedavno je za Grand otkrio da se venčao u tajnosti i dobio dete.

Nemam slike sa venčanja koje bi javno podeliomislim da neke stvari treba da zadržiš za sebe, mirniji siNisam namerno skrivao, samo nisam govorio javno jer smatram da je tako najbolje iz više razloga. Da sam skrivao, verovatno ni sad ne bih rekao da sam oženjen– izjavio je Kličić i otkrio kako je izgledalo venčanje sa njegovom izabranicom Hanom tokom pandemije korona virusa.

Bilo je to venčanje u užem krugu porodice, a što se tiče svadbe bila je baš onakva kakvu smo oboje želeli, u krugu najmilijih– ispričao je pevač u intervjuu za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić