Login/Registracija

Džidža repovala u emisiji, a Bosančev komentar je urnebesan (VIDEO)

Pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Stojković Džidža častila je publiku novim singlom koji nosi naziv „Beogradski ološ“ za koji je sinimila i spot, a zanimljivo je da je u njemu učestvovao i njen otac.

Numera je mešavina suvog repa i narodnjaka, što je Džidži i te kako leglo, a ono što je svima zapalo za oko jeste pojavljivanje njenog oca u spotu, a pevačica je sada otkrila kako je uspela da ga nagovori na ovaj korak.

Nisam ga puno molila. Nije pre toga čuo pesmu što je bilo stvarno dobro. Tek je posle čuo reči. Pitala sam da li bi želeo da učestvuje u spotu, a on je odmah krenuo da režira. Međutim, posle sam mu objasnila da neće on režirati, već da imam tim, a mi ćemo samo biti mi i to je to – prisetila se Džidža i dodala:

Kad je došao na set, odmah je počeo: „A šta misliš da ovo bude ovako…“, pa sam ga zamolila da se držimo onoga što smo pre toga dogovorili. Mislim da smo oboje bili veoma prirodni.

Jedna od radnji se događa u kafani, gde pevačica uživa za sve pare i čašćava sve oko sebe, a onda sledi scena kada je njen otac čeka ispred lokala, sav ozbiljan. 

Nisam iz tog filma, ali refren je dobar i ne bih o sebi – nadovezao se muzičar na ćerkine reči.

U jednom trenutku tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ Džidža je počela da repuje, a Bosančevu urnebesnu reakciju možete da pogledate u videu ispod.

Foto: Printscreen,
Autor: I.Grk