Login/Registracija

„Apetiti su rasli“, Dženan Rakić otkrio koliko je zaista razočaran plasmanom, pomenuo i pobednicu: „Treba se izboriti“(VIDEO)

dzenan rakic fin

Od uličnog svirača do finala „Zvezda Granda“, Dženan Rakić pokazao je neverovatan talenat na velikoj sceni i za kratko vreme osvojio veliki broj simpatija publike koja mu je prognozirala visok plasam u samoj završnici takmičenja.

Iako nije uspeo da se plasira u top 4, Rakić tvrdi da je uprkos blagom razočarenju koje je doživeo kada je ispao, zadovoljan svojim uspehom.

DZENAN RAKIC 24 GOD. BIHACBIH 1

Odlično se osećam. Dobijam jako puno poruka podrške, i da sam ja za njih pobednik i samim tim što sam došao do finala jednog ovakvog takmičenja i ja sam prezadovoljan. Očekivanja i priželjkivanja su uvek tu. Iz kruga u krug apetiti su rasli. Jesam bio blago razočaran, ali drago mi je da je tron pripao nekome iz tima- iskren je Dženan kojme je posebno drago što je tron pripao nekome iz njegovog tima.

Još je jedna sreća je što je pobeda u našem timu. Jako mi je drago za Slavicu, ona je izvanredan talenat, vokal i pevačica– tvrdi roker koji je otkrio da su noć nakon finala proveli sa Đorđem Davidom u miru i društvu njabližih do ranih jutarnjih sati.

DZENAN RAKICok 3

Kraj takmičenja, za Dženana znači da je na redu još jača borba za opstanak na muzičkoj sceni.

Čeka me red, rad i disciplina. Velika golgota što se tiče ovog posla. Treba se izboriti za dobru pesmu i dobar hit koji će zapaliti ljude i koji će se slušati. Pesma je sve, ako se dogodi ta prava, ona smo na pravom putu– objašnjava pevač koji je ovom prilikom otkrio da je celog života imao muzičkog uzora u porodici.

dzenan rakic 33

Moja tetka, koja nažalost nije više među živima, bila je pevačica i nekako uvek me je vukla muzika. Shvatio sam da imam talenta za muziku i kroz tu ženu koja mi je bila druga majka sam video sebe na toj sceni i zahvalan sam na svemu što se ovde desilo, da me ceo Balkan gleda na sceni– ispričao je za Grand i dodao kako mu je sviranje na ulici značajno doprinelo u muzičkom razvoju.

Sloboda. To moje sviranje na ulici koje mi je dalo muzičko iskustvo, slobodu i oslobodilo treme u potpunosti– objašnjava Dženan.

A šta je rekao o ljubomori i svojoj verenici, saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/A. Dačić