DŽEJLU RAMOVIĆ ODAO SMEH Pobednica progovorila o simpatiji: „Nije Španac“

dj

O talentu Džejle Ramović je suvišno govoriti, ali i o lepoti zbog koje je osvojila srca mnogih muškaraca. Status najlepše zvezde Granda nosi sa osmehom i ne krije da udvarača ima na svakom koraku.

Ipak, Džejla ljubavni život vešto krije tvrdeći da želi da u fokusu bude njena karijera i dobre pesme na kojima gradi svoj put na estradnoj sceni.

DZEJLA I SNEZANA ZGS SNIMANJE FOTO ANDREJ 2 ok

-Niko ne može da ne vidi koliko si lepa, pa kako u Španiji izgleda sa momcima?- našalio se voditelj sa Džejlom koja je objasnila da žene sa Balkana svuda privlače pažnju.

-Generalno ima dosta Balkanaca i privlačimo pažnju baš iz razloga što imamo neki stav, taj neki pogled i mirnoću. Njima je svima to zanimljivo i gledaju, naravno da gledaju (smeh)- priznala je pobednica „Zvezda Granda“ i misteriozno odgovorila na pitanje da li joj je neki muškarac zapao za oko.

-Trenutno mi se ne sviđa, ali da je bilo bilo je (smeh)- priznala je Džejla, a voditelja je zanimalo da li je u pitanju Španac.

-Nije Španac, pa ne moram baš toliko da kažem- ostala je misteriozna Ramovićeva.

DZEJLA RAMOVIC ZGS SNIMANJE 29112022 FOTO ANDRIJA 11 ok

S obzirom da na Džejlinu pojavu nijedan muškarac ne ostaje ravnodušan, eskluzivno za Grand je progovorila o komplimentima koje svakodnevno dobija.

-Ovde imam mnogo više pažnje jer svi znaju ko sam, dok sam u Španiji nepoznata što mi za sad prija, jer sam potpuno opuštena. Komplimenata ima, a prihvatam ih najnormalnije, kao i svaka druga devojka– rekla je za Grand.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović