Login/Registracija

„Bila sam zaljubljena u potpuno drugu osobu“, Sanja Kužet prvi put ogolila dušu o ljubavnom životu

Iako je kao zaštitno lice najpopularnijeg muzičkog šoua „Zvezde Granda“, Sanja Kužet stekla veliku popularnost, oduvek se trudila da privatni život sakrije od očiju javnosti.

Mnoge Sanjine kolege koje privatno poznaju voditeljkinog supruga Nemanju tvrde da je on predivan čovek i da par ima brak kao iz snova, a tome su posvedočili Vesna Milanović i Siniša Medić koji je otkrio da se Sanja mnogo promenila od kada je uplovila u romansu sa sadašnjim partnerom.

-Je l’ ti znaš da sam ja sa trideset, kada sam počela da radim bila zaljubljena u potpuno jednu drugu osobu?!- rekla je Sanja.

-Ja sam to znao, ali sam ćutao- dobacio je Voja Nedeljković, nakon čega je Sanja otkrila nepoznate detalje iz svog ljubavnog života.

-Ta ljubav je bila završena i onda sam uplovila u novu vezu. Svog sadašnjeg supruga sam upoznala u ranim dvadesetim, svideo mi se ali nismo kliknuli. On je bio u nekim godinama koje nisu bile za veze i vezice, a ja sam bila devojka za vezu. Tako da meni to nije odgovaralo, ali kada smo se deset godina kasnije sreli i videli, ja sam imala utisak da je to jedna potpuno druga osoba i da počinjemo od nule- ispričala je voditeljka koja se njihovog početka seća sa osmehom.

Mada, Sanjinu zaljubljenost dobro pamte i njene kolege, a posebno Voja Nedeljković koji zbog prirode posla provodi mnogo vremena sa njom.

-U jesen 2014. godine, ona se pojavljuje na snimanju sa nekim oreolom iznad glave i ja je pitam šta ti se desilo. Odmah je pitala „Da li se to primećuje?“ i leti metar iznad zemlje (smeh) Imamo je, zaljubljena je!- našalio se Voja Nedeljković koji je među prvima primetio da je Sanja ostala u drugom stanju.

-Voja me je tako skenirao u momentima kada je bila rana trudnoća o kojoj nisam smela da govorim, skenirao me je od glave do pete! Pitala sam se da li mi piše na čelu- prisetila se voditeljka.

-Sanju inače karakteriše koncentracija i uvek pratio šta se dešava, ali tada je bila malo odsutna. Umela je da me pogleda onako, kao iz tuđe glave- našalio se Nedeljkovć.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen/ F.P.,
Autor: J. Jović