Login/Registracija

ZVEZDA GRANDA MORA HITNO NA OPERACIJU: „Ne krijem takve stvari“

Pevačice su veoma često na meti kritika kada je u pitanju fizički izgled, međutim malo koja ima hrabrosti da otvoreno govori o estetskim zahvatima kojima se podvrgla. Jedna od retkih koja se ne libi da prizna čime nije zadovoljna je Aleksandra Tadić Cipka koja je zakazala operaciju nosa u Turskoj.

Rešena da maksimalno uloži u svoj izgled i karijeru zakazala je najboljeg hirurga.

-Istina je, zakazala sam najboljeg hirurga u Turskoj i idem da operišem nos jer mi se jednostavno ne dopada kada gledam sebe na televiziji. Iznajmila sam dobar hotel i biću tamo sedam dana, a nakon oporavka se vraćam, nadam se srećna i zadovoljna. Stvarno nisam neko ko krije takve stvari jer mislim da svako treba da popravi ono čime nije zadovoljan- rekla je za Grand, a o svom problemu otvoreno progovorila i u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

-Imam onu čuvenu pevačku devijaciju i malo mi je kriv. Eto, to sam želela da promenim na sebi i otićiću kad mi već vreme dozvoljava, da rešim to i da prodišem- priznala je Aleksandra, a voditelj Siniša Medić se našalio.

-Sledeći put dolazi drugačija sa malim nosićem (smeh)!

-Ljudi imaju pravo da menjaju šta hoće, što da ne ako to želi- posavetovala je Stoja koja se tokom svoje bogate karijere susretala sa raznoraznim komentarima na račun svog fizičkog izgleda.

Upravo zbog toga je posavetovala mlađu koleginicu da radi i menja šta god poželi ne mareći za komentare naroda, jer je to kako kaže jedini recept sreće.

-Ja sam bila kritikovana i kada sam bila i najdeblja i najmršavija, nikad ništa ne valja! I ja sam sad rešila da živim opušteno i normalno, da jedem i da ne vodim računa da li sam debela, mršava, da li imam celulit ili ne. Ili me volite ili me ne volite- sa osmehom je rekla Stoja i izazvala gromoglasan aplauz.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović