Kaća Živković progovorila o ljubavnom životu: „UJEO ME JE ZA SRCE“

KATARINA ZIVKOVIC ZGS SNIMANJE 11012023 FOTO MUNJA 32 ok

Pevačica Katarina Živković veliki je ljubitelj egzotičnih destinacija, a svaku priliku koristi da otputuje na lokaciju koju do sada nije imala prilike da obiđe. Tako je nedavno obišla Maldive na kojima je uživala za sve pare i izazovnim fotkama zapalila društvene mreže.

-Da li si srela nekada majmuna na Maldivima?- upitao je voditelj Kaću koja se odmah nasmejala.

-Pa sretala sam ih i ovde! (smeh) Ja kao da sam uvek na Maldivima- našalila se pevačica i nasmejala sve u studiju.

Šalu na stranu, pevačica je priznala da strah od životinja nema, kao i da se nikada do sada nije našla u neprijatnoj situaciji uprkos brojnim egzotičnim destinacijama koje je obišla.

-Nisam imala problema, ali dešavalo se da me je nekada neki majmun ujeo ali za srce! A ovako što se tiče životinja nisam stvarno niakda imala loše iskustvo, sa majmunima-životinjama (smeh)- našalila se Kaća.

0A0A8386 ok

Podsetimo, Katarina je nedavno otvorila dušu o muško-ženskim odnosima i potpuno iskreno iznela svoje stavove o jačem polu.

-Muškarci su naspram žena šampioni u laganju. Ni žene nisu uvek iskrene, ali se na nama to lako primeti. Mi češće sakrijemo istinu ali su to sitnice uglavnom, a muškarci su veštiji i to oko krupnijih stvari – istakla je Kaća i dodala da brak u kojem žena zarađuje više od muža može da opstane.

Naravno da može, važno je da se ljudi vole, a ne ko koliko ima para. Ipak, kad je žena uspešna i bogata, muškarac može da se oseti inferiorno.

KATARINA ZIVKOVIC ZGS SNIMANJE 11012023 FOTO MUNJA 7 ok
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović