Login/Registracija

Sada je apsolutno jasno zašto je bila gost u Sarajevu! Džejla Ramović kida Priju, „Zvuk tišine“ sve očarao (VIDEO)

Poznato je da je pobednica jedne od prethodnih sezona takmičenja „Zvezde Granda“ Džejla Ramović veliki fan svoje nekoliko godina starije koleginice Aleksandre Prijović, zbog čega nije ni začudilo što je upravo ona bila gost na jednom od Prijinih koncerata u Sarajevu.

Džejla Ramović kida Priju

Tada su Džejla i Prija ukrstile glasove izazvavši erupciju oduševljenja u prepunoj dvorani, a sada je na društvenim mrežama isplivao snimak sa jednog rođendana na kojem je Džejla pokidala Prijin „Zvuk tišine“.

Dzejla Ramovic kida Priju 3

U opštoj euforiji na ovoj zabavi mnogi su se okupili tik do mlade pevačice želeći da ovekoveče svojim telefonima ovaj jedinstveni trenutak.

Kako moćno zvuči Džejlin glas dok izvodi veliki Prijin hit možete da se uverite u videu na početku teksta, a da mladoj pevačici ovo nije prvi put da peva Aleksandrine numere.

dzejla

Tako su se društvene mreže usijale pre dva meseca kada se pojavio video gde pobednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović izvodi hit Aleksandre Prijović „Ludnica“. Publika tvrdi da je Džejla pokidala Prijin hit, a predviđaju i njoj velike koncerte u arenama širom regiona.

Džejla inače nikada nije krila da voli i poštuje rad starije koleginice, a to je i dokazala kada se pojavila na Aleksandrinom prvom spektaklu u Beogradu.

Tom prilikom je za Grand priznla da joj je Aleksandrin album najbolji od svih koji su ove godine objavljeni, a istakla je da privatno sluša i peva njene pesme.

Dzejla Ramovic kida Priju 4

Podsetimo, Džejla je za Grand priznala da je i njena potajna želja da jednog dana peva u Areni pred mnogo ljudi, ali da je za tako nešto sada rano i da mora da radi još puno.

-Apsolutno, mislim da svaki pevač teži ka tome u karijeri i ja se nadam da će jednog dana doći do toga da i ja ovo postigem. Ostaje mi samo da zasučem rukave i da radim na tome – rekla je ona za Grand.

BONUS VIDEO: Džejla Ramović i Aleksandra Prijović pevaju pred punom Zetrom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić