Lom na slavi Aleksandre Mladenović: Bogata trpeza i trubači u kući, orila se Žitorađa kada je zapevala veliki hit (VIDEO)

Lom na slavi Aleksandre Mladenović u čijem je porodičnom domu u Žitorađi sinoć dočekan Aranđelovdan.

Kako dolikuje, domaćini su se potrudili da slavska trpeza bude bogata različitim specijalitetima od predjela, preko glavnog jela do dezerta kojima su se gosti služili, a Mladenovići su se pobrinuli i za slavlje.

lom na slavi aleksandre mladenović

Lom na slavi Aleksandre Mladenović

U njihovom domu, svetac je dočekan uz trubače koji su svirali, a pravi lom nastao je kada je Aleksandra pustila glas i uveličala veliki dan za njihovu porodicu.

we
Lom na slavi Aleksandre Mladenović

Momenat koji je isplivao na društvenim mrežama i koji je obeležio veče bio je kada je Aleksandra zapevala „Đurđevdan“ dok su ukućani suzdržavali suze radosnice.

Delić slave u pevačicinom domu u Žitorađi pogledajte u videu na početku teksta.

uwe

Podsećamo, nakon skadala sa bivšim dečkom koji joj je pretio i koga je prijavila policiji, nedavno je priznala da nije izgubila veru u ljubav.

-To što sada nije uspelo, ne znači da neki naredni put neće. Čekam nekog da mi vrati veru u ljubav i znam da će on da se pojavi – rekla je ona za „Stori“ i otkrila šta ne prašta u ljubavi:

-Izdaju, prevaru, manipulaciju i laži. Uvek sam otvorena i transparentna, o meni se sve zna, delom zbog toga što sam javna ličnost, a delom zbog toga što ja zaista ne krijem. Ono što ja dam u svakom odnosu, očekujem i da dobijem.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Aleksandra Mladenović otkrila kako je smršala:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić