Login/Registracija

Džejla Ramović doživela razočaranje u Španiji, pa se iznenadila Bosančevim predlogom: „Došla sam da radim, a ne da se švaleram“ (VIDEO)

DZEJLA RAMOVIC ZG SNIMANJE 15022023 FOTO MUNJA 29 ok

Otkako je Džejla Ramović pobedila u „Zvezdama Granda“ javnost ne prestaju da intrigiraju detalji iz njenog života, pogotovo kada je reč o ljubavi, a sada je rešila da progovori o svemu što se poslednjih meseci nagađalo o njoj.

Pevačica čarobnog glasa prvo je za Grand prokomentarisala nedavnu izjavu Marije Šerifović da je Valentina Kuzmanović najbolja pop pevačica iz „Zvezda Granda“,a da je Džejla van svake kategorije i da nema konkurenciju.

-Jaoj, divno je to čuti, hvala joj puno, lepo je to. Eto, pobednica, šta da radim…E, sad da li sam van konkurencije, nije na meni da sudim – odgovorila je Džejla za Grand, pa prokomentarisala to što je Marija izdvojila i kao najlepšu pevačicu.

-Počastvovana sam, ne umem to ni da komentarišem. Sad se verovatno ni ne vidi, ali možda sam se malo i zacrvenela. Teško mi je da prihvatim sve te divne komplimente, nekako je čudan osećaj, ali mi je izuzetno drago. Nisu to male reči pogotovo kad dolaze od Marije – istakla je Džejla koju je na ovonedeljnom snimanju „Zvezda Granda“ Dragan Stojković Bosanac pitao kada će da se uda, a zatim joj dao urnebesan, ali šaljiv predlog.

-Imam dvadeset godina, gde da žurim… Rekao mi je Bosanac danas ‘To su odlične godine, taman, udaj se, a kasnije se švalarej (smeh). Generalno ne pričam sa bliskim ljudima o udavanju jer mi nije prioritet, ne razmišljam uopšte o udaji. Nemam za koga, a kad nađem možda ću i da razmislim – kroz smeh je rekla Ramovićeva.

Džejla Ramović otvorila dušu o privatnom životu.

Njen ljubavni život i dalje intrigira javnost, budući da ga vešto krije, a sad je otkrila da je protivnik upoznavanja preko društenih mreža i na njenim nastupima.

-To treba da se desi na neki drugačiji način, nije to lako. Nemam problem da mi bilo ko priđe, samo imam stav da se neke granice ne prelaze, jer nema potrebe. Ja sam došla da radim, a ne da se švaleram – rekla je nekadašnja pobednica i dodala:

Prilaze mi često, ali sve je do mene. Mislim da ću teško da nađem nekoga kad sam na poslu, kada pevam. Nemam nijedan drugi fokus sem toga da treba nastupam i da nastup bude odličan. Vidim ja sve te poglede, ponude da se izvedem na ručak,ali ja sam tu na jedan dan i idem.

Džejla je pre dve godine započela nov život u Barseloni, čijom je lepotom oduševljena, dok je zbog muškaraca doživela razočarenje.

-Generalno su Španci jako niski. Ranije sam imala drugačije mišljenje, da su kao iz serija, sa dugim kosama, izvajani, visoki… Uopšte nije tako, jedno veliko razočarenje, tako da ništa od Španaca, ali nisam ni otišla da tražim Špance – istakla je Džejla u intervjuu za Grand koji možete da pogledate u videu ispod.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/Ž.Krstić