Login/Registracija

Stefan Kosmajac otkrio dugo čuvanu tajnu finala „Zvezda Granda“: „Uradio sam nezamislivo, Taške se naljutio na mene“ (VIDEO)

Finalista jedne od ranijih sezona „Zvezda Granda“ Stefan Petrović Kosmajac otkrio je sve o svojim porocima i priznao da je bio pod uticajem alkohola na finalu ovog popularnog muzičkog takmičenja.

-Istina je da ne pijem već četvrtu godinu. Baš sam pričao sa majkom pre izvesnog vremena na tu temu i sabrali smo da će uskoro biti četiri godine. Nisam ja pio alkohol tako da sam bio u fazonu probudim se i pijem alkohol. Jednostavno je svaka svirka bilo pripito ili pijano stanje. Ali naravno to nije bilo dobro za mene. Promukne se brzo, šteti se glas. Počeo sam da radim sa 15 godina i tada sam počeo da pijem. To nisu bile količine, ali je to bilo svako veče, što se kaže cirka – rekao je Stefan za Grand.

Pevač je otkrio i da nije često dolazio u situaciju da mu neko nudi opijate kao bakšiš, s obzirom da je uglavnom radio veselja, ali da mu se to ipak desilo dva-tri puta što mu je bilo skroz čudno.

-Postavio sam cilj sebi u glavi da više nikad neću da pijem i to ću i svom detetu postaviti taj cilj – kategoričan je Stefan koji je priznao da ga je na kraju alkohol koštao boljeg plasmana u „Zvezdama Granda“.

-Pet godina sam se takmičio u „Zvezdama Granda“ i četiri puta ispadao jer dođem na scenu, popijem pivo i zariba glas. Kada je trebalo da otpevam najbolje moguće u finalu, ja uzmem i napijem se. To se i vidi na snimku, meni oči nisu bile najnormalnije. Taške mi je kasnije rekao da se razočarao u mene. Pa naravno da se razočarao, i ja sam se razočarao – priznao je Kosmajac.

Pogledajte šta je sve Stefan Kosmajac rekao za Grand u videu.

Podsetimo, Stefan Kosmajac je nedavno o pravim razlozima zbog kojih je promenio svoj život govorio za Grand.

-Smršao sam jer sam imao problema sa kičmom. Jednostavno, posao pevača zahteva da čovek ima stav, a stav sa 120 kilograma ne može da se ima jer stomak vuče napred i onda boli kičma. Jedva sam izdržavao i odlučio da skinem 48 kila i sad nemam nikakav problem ni sa kičmom, ni sa čim. Super mi je, držim se sad ovoga – započeo je tada priču za Grand i nastavio:

-Malo sam počeo da treniram. Ustajem ranom zorom, spremim sebi kaficu i možda ručak i tako započnem dan. Više ne izlazim, legnem rano, ustanem rano.

Stefan se tada dotakao i svog najvećeg poroka -alkohola koji je uspeo da pobedi zahvaljujući mentorki.

-To je postala stalna priča – problem sa alkoholom. Nisam imao veliki problem, jednostavno imao sam problem da pijem i da radim, nisam mogao da funkcinonišem i samo sam prestao da pijem. Bile su svakakve priče i vesti, ali to su gluposti. Jesam imao udes sa autom, ali ne svojom krivicom i ne krivicom alkohola. U nekom trenutku sam jednostavno napravio presek, više ne pijem, u Grand produkciji samTaške mi je rekao da nikad nije probao alkohol i ako jedan takav uspešan čovek može da kaže da ne zna kakav je ukus piva, što bih ja pio, ko je tu lud? Uz Viki i Tašketa sam sve to iskorenio, poslušao sam njihove savete – ispričao je Kosmajac za Grand.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić