Marija uporedila Valentinu i Džejlu: „ONA NEMA KATEGORIJU“ (VIDEO)

valentina marija dzejla

Nakon što je Marija Šerifović nedavno u izjavila da je Valentina Kuzmanović najbolja pop pevačica koje su „Zvezde Granda“ iznedrile, mnogi su pitali gde je tu Džejla Ramović i zašto je nije pomenula.

Sada je pevačica i članica žirija konačno stavila tačku na nagađanja i istakla da nije tačno da je zapostavila nekadašnju pobednicu popularnog takmičenja, kao i da su njene pevačke sposobnosti neprevaziđene.

-Džejla nema konkurenciju, ona je pobednica i svi vidimo kako i na koji način, kojim smerom i putem se razvija njena karijera. Smatram da ja kao njen mentor, kao i Grand čiji je deo produkcije treba da budemo ponosni na nju– rekla je Marija i objasnila zašto je Valentinu izdvojila kao najbolju pevačicu iz takmičenja.

-Valentina zaista peva maestralno, ja to mislim i Džejla to misli, komentarisali smo kad se takmičila u „Zvezdama Granda“, ali u tom trenutku Džejlu nisam stavila ni u jednu kategoriju, jer ona kategoriju nema – istakla je Mara za Grand.

A na pitanje da li je Džejla najlepša pevačica koja se ikad pojavila u „Zvezdama Granda“, Marija je na engleskom odgororila:

-Approve (odobravam).

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/Ž.Krstić