Login/Registracija

Nakon veridbe, pevačici se OSTVARIO najveći životni SAN: „Uzbuđenje je ogromno“ (FOTO)

Neveni Stojanović ulazak u finale „Zvezda Granda“ bilo je ostvarenje sna, međutim pevačica priznaje da je imala još jednu veliku želju koju je sada uspela da ostvari.

Iako se boji letenja avionom, rešila je da zaboravi na strah i sa svojim partnerom otputuje na jednu luksuznu destinaciju.

Pevačicin izbor bili su Maldivi, koji su jedna od najpopularnijih egzotičnoh destinacija među poznatim ličnostima.

– Ljudi izvinite na smaranu narednih sedam dana, ali kada ti se ostvari jedan od najvećih životnih snova, uzbuđenje i oduševljenje je ogromno. A snovi se ostvaruju kada u njih verujete i kada naete pravu osobu koja vas u tome prati- napisala je Nevena na svom Instagram profilu.

Brojnim fotografijama i videima pokušala je da dočara svu lepotu i luksuz u kome trenutno uživa.

Izgleda da kod nje sve ide uzlaznom putanjom, budući da je nedavno objavila da se verila. Naime, na Badnje veče, otišla je sa svojim partnerom ispred hrama Svetog Save kako bi ispoštovala pravoslavne običaje i baš u trenutku kada je nebo krasio vatromet njen dečko je kleknuo i upitao je dobro poznato pitanje, što je bukvalno šokiralo.

– Želim da vam svima ovaj sveti dan donese ovakvu radost kakvu je meni doneo noćas! Rekla sam DA svom predivnom čoveku, koji me je pošteno šokirao i evo još sabiram utiske i ne znam šta me snaslo, tako da ne zamerite što ne postižem još uvek da vam odgovorim na pregršt poruka i čestitki koje su stigle i stižu i dalje! Hvala od srca svima da ste živi i zdravi i veseli- izjavila je Nevena tom prilikom.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović