Katarina Živković zapalila mreže, pričala o očima, a iskočilo nešto drugo (FOTO)

a00d3b6aa163b87e4f34af817d7eaa06188e9dfd

O iszgledu pevačice Katarine Živković reči su suvišne. Ne samo što izgleda fenomenalno već i bira odevne kombinacije koje ume da iznese i na kojima bi mnogi pozavideli. Za kompletan luk kao i svakoj dami važna je i dobra šminka, pa je Katarina odlučila da progovori o svojim trepavicama.

Pevačica je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz automobila u kojem sedi sa raskopščanom belom košuljom govoreći o isticanju svojih očiju uz pravilno korišćenje maskare:

-Ono kad imaš najlepše kapke na svetu, zadrziš svoju prirodnu kosinu oka a maskara se dok je mažeš ne preslikava, žene znaju o čemu govorim – poručila je Katarina uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, ali su u prvi plan izbile njena grudi.

„Baš si se prolepšala“, „izgledaš mlađe“, „lutkica“, „lepa si do bola“, neki su od komentara njenih pratilaca kojima se najnovije pevačicino izdanje izuzetno dopalo.

Pevačica inače kao i svaka pripadnica lepšeg pola da čuje komentare o svom izgledu, a nedavno je objasnila i zbog čega joj je to izuzetno važno.

– Iskreno više volim kada pohvale moj izgled. Kao i svaka žena uvek imam nekih nesigurnosti. Nisam 100 posto samouverena što se tiče izgleda i uvek sebi pronalazim neke mane. A što se tiče pevanja, s obzirom da sam dugo na estradi, verujem u to. Tačnije, volim kada su realni, kada kažu „prelepa si“, „najbolja si“ – rekla je Katarina koja je nedavno objavila duet „Volim te i previše“ sa kolegom Emrahom Emšom.

Pevačica je svesna da se prolepšala, a tome je po svemu sudeći doprinelo i to što se skoro vratila sa odmora sa Maldiva gde je išla kako bi „napunila baterije“ za brojne predstojeće obaveze.

-I mi pevači imamo dušu. Morala sam da odem da se malo sunčam i kupam, kao i da isključim telefone, a pesmu stalno promovišem i snimila sam još dosta emisija, tako da nema razloga za brigu – dodala je Kaća za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić