Đorđe David ponovo u drugom automobilu stigao na snimanje, otkrio šta se desilo sa novom mašinom: „Zato moram ovako“ (VIDEO)

Đorđe David, posle saobraćajne nesreće u kojoj mu je uništen automobil, kupio je novog četvorotočkaša, međutim na današnjem snimanju pojavio se u sasvim drugoj mašini.

Kada se beli automobil marke Fiat 500 pojavio ispred Grandovog studija niko nije očekivao da će iz njega izaći roker, koji je prvo zamolio da mu preparkiraju vozilo, a zatim otkrio zbog čega nije došao novom mašinom.

dj dj

Na servisu je, pa moram ovako– odgovorio je David koji je užurbano ušao u studio.

Đorđe David nova kola

Inače, Đorđe je pazario isti auto koji je ranije imao o čemu je govorio za Grand. Razlog za takvu odluku je jačina motora, kao i ojačanje koje automobil ima.

Kako je i sam potvrdio, novi automobil je za njega najsigurniji trenutno na tržištu, i poseduje tehnologiju koja poboljšava sigurnost vožnje. Budući da je i prethodnim bio zadovoljan i da mu je spasio glavu u nesreći koju je nedavno doživeo, odlučio se da ponovo kupi ista kola.

Pogledajte kakav je peh doživeo pred jedno od prethodnih snimanja:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Grand,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić