Ovo je sin Dragane Mirković: Važi za opasnog frajera, a mnoge pevačice bacile oko na njega

FILP9398

Poslednjih meseci, sin Dragane Mirković privlači veliku pažnju, a devojke su potpuno poludele za njim.

Iako se dugo trudio da bude van očiju javnosti, od kada je otvorio Instagram profil sve oču uprte su u mezimca folk dive.

FILP9507
Sin Dragane Mirković

Ko je sin Dragane Mirković?

Marko je svojoj majci pre samo nekoliko dana pružio veliku podršku na koncertima koje je održala u beogradskoj Areni, a ekipa Granda usnimila je pevačicinog sina koji se pojavio u luksuznim kolima.

Iako je godinama bio posvećen obrazovanju, Markova velika ljubav su reli trke i brzi četvorotočkaši, a u jednom takvom se i pojavio na koncertu svoje majke.

FILP9505

Lepotu, ali i ljubav prema muzici nasledio je od majke, a kako se pisalo pevačicin sin voli da komponuje, a nekad i zapeva za svoju dušu.

Kada su u pitanju pripadnice nežnijeg pola, Draganin naslednik važi za velikog srcelomca, a svojevremeno su ga povezivali sa mnogim poznatim damama.

Kako se spekulisalo, mnoge pevačice bacila su oko na mladog Marka, ali Dragana je jednom prilikom izjavila da se u to ne meša, kao i da devojke treba da ga vole jer je pre svega kvalitetna osoba.

FILP9506 1
Sin Dragane Mirković

Inače, sin Dragane Mirković pre nekoliko dana proslavio je rođendan, a tim povodom ponosna pevačica oglasila se na društvenim mrežama.

Srećan rođendan najboljem sinu, volim te najviše na svetu– poručila je je Dragana koja je nakon uspešna dva koncerta u Beogradu istakla koliko joj znači podrška dece:

Sinoć posle koncerta u životu se nisam osetila tako ponosnom, ja sam toliko komplimenata dobijala od novinara, pa čak i stranih zvezda, ali kada su meni moji Marko i Manuela poslali poruku takvog oduševljenja koji su gledali razne inostrane zvezde, gde su se čak drznuli da kažu da niko od tih zvezda nije imao koncert kao mama, to su najlepše poruke i znam da su iskrene.

BONUS VIDEO: Intervju Dragane Mirković nakon koncerta

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I: