Posle nesreće u Makedoniji, Đorđe David kupio novi auto! Evo zašto se odlučio baš za ovu mašinu (VIDEO)

Posle saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji u kojoj je Đorđe David uništio svoj automobil, roker se danas na snimanju „Zvezda Granda“ pojavio u novom automobilu.

Kako Grand saznaje, roker je kupio isti model četvorotočkaša koji je vozio i pre nesreće. Razlog za to je jačina motora, kao i ojačanje koje automobil ima.

Kako je i sam potvrdio, novi automobil je za njega najsigurniji trenutno na tržištu, i poseduje tehnologiju koja poboljšava sigurnost vožnje. Budući da je i prethodnim bio zadovoljan i da mu je spasio glavu u nesreći koju je nedavno doživeo, odlučio se da ponovo pazari isti auto.

FILP9714
Đorđe David stigao na snimanje Zvezda Granda

Đorđe je prilikom dolaska na snimanje sve vreme razgovarao telefonom, a okupljene novinare pozdravio je samo klimanjem glave.

Đorđe David kupio novi auto

FILP9718

Podsetimo, juče kada je došao otkrio je da se sreo sa čovekom čija je supruga nastradala u saobraćajnoj nesreći u Severnoj Makedoniji, i priznao da je razgovor protekao u najboljem redu, i dodao da mu je bila velika želja da se sa čovekom sretne oči u oči.

-Moram da vam kažem ovako, da ne bih pričao svima pojedinačno. Bilo je nekih naslova koji su bili tendeciozni, i koji su me raznosili i mene i moju porodicu. Meni je jako važno da kažem da sam se susreo sa čovekom čija je žena stradala u nesreći – rekao je on za Grand.

Đorđe David stigao na snimanje Zvezda Granda

image 4 3
Đorđe David stigao na snimanje Zvezda Granda

BONUS VIDEO: Đorđe David u suknji na snimanju „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić