Plakanje od smeha: Beloruskinja naučila da igra kolo u „Zvezdama Granda“ (VIDEO)

ksenija 2

Beloruskinja Ksenija Tanu osvojila je srca publike već prvim pojavljivanjem u emisiji „Zvezde Granda“. Napornim radom i velikim trudom uspela je da stigne do velikog finala što je za nju bio uspeh koji nije mogla ni da zamisli ranije.

Ksenija je u takmičenju stekla mnogo prijatelja uz koje je vežbala pesme, a posebno su joj pomogli oko učenja jezika što je njoj bio najteži zadatak prethodnih meseci.

KSENIYA TANU ok 1 4

Osim toga, kolege su odlučile da je nauče i neke druge stvari, pa je Ksenija tokom takmičenja naučila da igra kolo.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak gde Ksenija sa kolegama uči nove korake tradicionalnih igara. Uz video je napisala i jednu poruku, a onda je usledila lavina komenatara njenih pratilaca na mreži Tik- Tok.

-Uče me tradicionalnim plesovima – napisala je ona, dok su se komentari samo nizali.

@kseniyatanu

uče me tradicionalnim plesovima ☺️😍 #zvezdegranda #balkan @Martina Jozinović @JoNe

♬ оригинальный звук – Ksenia.tanu

Podsetimo, pevačica se oglaisla odmah nakon finala koje se održalo prošle subote, a posebno se zahvalila kolegama iz tima i mentorki Mariji Šerifović.

-Posebnu zahvalnost želim da iskažem celom timu ‘Zvezda Granda’, producentima, snimateljima, rediteljima, ton majstorima, naravno žiriju i novinarima na kontinuiranom radu koji raduje ljude i daje im priliku da pokažu svoj talenat! Posebno hvala mojoj mentorici Mariji Šerifović na veri, ljudskosti i snazi ​​koju mi ​​je usadila svojim savetima. Ti ste prava panterica s dobrim srcem i principima pravde, i bilo mi je drago raditi s tobom – napisala je ona i dodala:

-Zahvaljujući mojim profesorima srpskog prevazišli smo jezičke barijere, zajedno naučili izgovor i pravila i uspeli smo! Hvala mojoj porodici koja je učinila sve da organizuje moje učestvovanje na ovoj sceni! Hvala vam na ljubavi, podršci i veri u mene! Hvala vam od srca na svemu što ste učinili za mene. Zahvalna sam sebi na radu, upornosti i hrabrosti. Uprkos svim preprekama, borila sam se do kraja. Postala sam primer da nemoguće može postati moguće,

PROČITAJTE I:

BONUS VIDEO- Ksenija Tanu pustila suze pred našim kamerama:

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A.Milinković