Login/Registracija

Ana Bekuta zablistala u novom spotu za baladu čiji tekst kida dušu: „Nije ljubav prošla, samo manje boli“ (VIDEO)

ANA BEKUTA ZG SNIMANJE 25102022 FOTO MUNJA 5 ok

Ana Bekuta nedavno je u „Zvezdama Granda“, predstavila svoju pesmu „Sad je kasno da se kajem“, koju je sada ekranizovala i dala joj finalni pečat kojom je na publiku prenela najdublje emocije.

Posle pet godina diskografske pauze i teškog perioda koji je ostavila iza sebe, Ana je skupila snage i otpevala emotivnu baladu koja je milionski auditorijum ostavila bez reči.

Numeru je komponovao Amir Kazić Leo, tekst napisala Alka Vujica, dok je aranžman uradio Franjo Valentić, a posebnu zahvalnost Bekuta je uputila svom dugogodišljem saradniku i prijatelju Draganu Stojkoviću Bosancu.

Zahvaljujemo Draganu Stojkoviću Bosancu na savetima vezanim za aranžman– istaknuto je ispod ovog videa na Aninom Jutjub kanalu.

356913282 18368183206030761 5403762158512938232 n

Publiku je posebno pogodio tekst pesme koji je satkan od najdubljih emocija koje je Ana svojim glasom iznela na najbolji mogući način. Pesma se sluša u jednom dahu, a reči gađaju u srca i kod onih koji nisu baš laki na suzama.

-Kasno da se kajem sada što te volim nije ljubav prošla, samo manje boli. Zakasila pamet da ti odoli, zakasnila duša moja da te preboli – glasi refren pesme koja preti da postane veliki hit, a ceo spot koji je maestralnouradio Dejan Milićević možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milićević,
Autor: S. Čumić