EKSKLUZIVNI SNIMCI auta Đorđa Davida posle nesreće: Vozilo totalno smrskano, od kadrova podilazi jeza VIDEO

djordje david auto

Roker Đorđe David nedavno je prošao kroz agoniju nakon saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji, koja je na žalost rezltirala tragičnim ishodom, a Grand je došao u posed snimka njegov havarisanog automobila.

U ovoj nesreći učestvovala su tri automobila, među kojima je bilo i vozilo popularnog rokera, a Grand portal vam sada donosi ekskluzivne snimke i fotke uništenog automobila Đorđa Davida.

Roker je kobne noći u Severnoj Makedoniji naleteo na udes i pokosio ženu koja je stajala na auto- putu, nakon čega je sleteo u šipražje.

djordje david intervju 2

Đorđe je o teškoj životnoj situaciji govorio za Grand i istakao da mu period borbe tek predstoji.

Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli čoveka. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao. Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo– rekao je Đorđe za Grand nakon nesreće i osvrnuo se na trenutak samog udarca koji mu je ostao urezan.

djordje david smrskan auto

Kako kaže, u tom trenutku nije ni pomišljao na sebe.

-Gledaš da uradiš sve da pokušaš da ostaneš u jednom komadu. Ne razmišljaš da l’ ćeš poginuti, umreti ili bilo šta, nego razmišljaš o tome da ne naletiš na još nešto ili na još nekoga. Kada se automobil definitivno zaustavio dole, samo sam krenuo da razmišljam šta prvo treba da uradim… Pokupio sam dokumenta, uzeo sam novčanik, telefon, ključ od auta i pogledao da li još nešto treba da ponesem jer sam krenuo da razmišljam šta treba da imam uz sebe. Jer znam da sad sledi uviđaj, sledi susret s organima reda, sa saobraćajcima, hitnom pomoći, uviđajcima, ljudima koji su inspektori ili iz tužilaštva. Mislim da sam uprkos svemu bio vrlo pribran. Sve ovo posle toga je jednostavno lančana reakcija koja je potpuno normalna– istakao je roker za Grand.

djordje david unisten auto

Đorđe David je nakon mesec dana od saobraćajke na konferenciji za medije sa suzama u očima govorio o tragičnom događaju.

Trauma je takva i sa tim ću se boriti, sebi moram da napravim igru, pa ko pobedi mora da bude jači. Ja se nadam da ću pobediti. U jednoj sekundi je hiljadu milisekundi, to je moja borba, uvek sam bio pobednik, nadam se da će tako biti i sada– rekao je Đorđe.

Ekipa Granda došla je u posed snimka njegovog uništenog automobila po koji je došla šlep- služba, a koji je očigledno završio na otpadu.

Pogledajte kako izgleda rokerov auto posle nesreće.

Na snimcima se vidi da je prednji deo automobila potpuno uništen, šoferšajbna razbijena, dok je sa strane ulubljen. I vrata automobila su oštećena, te je roker bio prinuđen da svog četvtorotočkaša odveze na otpad.

djordje david auto posle nesrece

Na nedavnom snimanju „Zvezda Granda“ otkrio je da se sreo sa čovekom čija je supruga nastradala u saobraćajnoj nesreći u Severnoj Makedoniji.

đorđe david automobil

On je istakao da je razgovor protekao u najboljem redu i dodao da mu je bila velika želja da se sa njim sretne oči u oči.

– Bilo je nekih naslova koji su bili tendeciozni, i koji su me raznosili i mene i moju porodicu. Meni je jako važno da kažem da sam se susreo sa čovekom čija je žena stradala u nesreći. Razgovor koji smo vodili je krajnje, normalan, krajnje ljudski, krajnje očinski. I on je otac ženskog deteta i ja sam otac ženskog deteta i to je nešto. To je za mene bilo veoma važno da skinem ogroman teret sa srca jer sam znao da on želeo da čuje priču iz glave čoveka koji je sedeo za volanom. Važno mi je što sam pričao sa čovekom koji je apsolutno svestan situacije i svestan da sam neko ko je u tom trenutku bio savestan i koji je postupio u momentu najbolje što je moglo – ispričao je Đorđe, a njegovu ispovest pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Privatna arhiva/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić