„Udarila Zenica na Zenicu“, Dino i Samed posle 15 godina šokirani zbog „Zvezda Granda“: „Nismo ni pomišljali da to može da se desi“ (VIDEO)

Dugogišnji prijatelji, a sada takmičari i duelisti, Dino Suljić i Samed Dželo, oduševili su i žiri i gledaoce u „Zvezdama Granda“, a njihova energija, repertoar, strast i izuzetan talenat pomogli su im da obojica bez razmišljanja žirija osvoje svih šest glasova.

Oba kandidata dolaze iz Zenice, te su ispred Grandovih kamera otkrili da se poznaju još od osnovne škole, što je zaista mnogo godina.

ipiccy image 68
Dino Suljić Samed Dželo

-Znamo se već dugo godina, još pre takmičenja – bilo je prvo što je prokomentarisao Samed, a Dino je sa osmehom na licu nastavio:

-Od osnovne škole, a to je već jedno 15 – ak godina sigurno.

0A0A1517 1
Dino Suljić Samed Dželo

Njih dvojica otvoreno su priznali da li su ikada slutili da će ih život navesti da se nađu u duelu u najgledanijem muzičkom takmičenju „Zvezda Granda“.

-Nikad nisam ni pomislio – odgovorio je Dino bez razmišljanja.

-Nikad u životu – potvrdio je Samed.

0A0A1511
Dino Suljić Samed Dželo

Dino Suljić ponosno je komentarisao svoje utiske o nastupu, ističući da je siguran da su zajedničkim snagama ispunili očekivanja Zenice.

-Fantastični utisci. Drago nam je da smo osvetlali obraz Zenice i Bosne, našim prijateljima i porodicama i drago nam je što sigurno obojica prolazimo dalje u nastavak takmičenja – rekao je Suljić.

0A0A1500 1
Dino Suljić Samed Dželo

Samed Dželo priznaje da se dosta trudi u spremanju što boljeg nastupa, kao i da se potrudio da pokaže svoj maksimum.

-Za nastup se pripremamo dosta ranije, a najbitnije je da dođemo raspevani na snimanje i da služi zdravlje, da nas grlo posluži i ne bude umorno, a mi smo se potrudili da to bude što bolje – istakao je Dželo.

0A0A1509 1
Dino Suljić Samed Dželo

S obzirom da je Dino briljirao, njegova mentorka Ceca Ražnatović bila je i te kako ponosna na njega, a on je za Grand otkrio šta mu je poručila pre nastupa.

-Kad je videla protiv koga pevam rekla je „Udarila je Zenica na Zenicu“, ali ne sekiram se ja za tebe, tako da smo bez brige ovo rešili – iskren je Dino, a potom je Samed otkrio koliko je njemu pomogao njegov mentor.

-Pitao sam mentora za savet, ali ja sam tražio pesme. Naravno, Bosanac je tražio određene sugestije, pogotovo za drugu pesmu, a rekao je da pevam neku pesmu od Tozovca i ja sam pronašao baš nju i bila je prava – poručio je Dželo.

ipiccy image 70
Dino Suljić Samed Dželo

Dino je otkrio da je ovog puta on dao Ceci predlog šta bi pevao i napravio pun pogodak sa pesmama „Zabluda“ Željka Joksimovića i „Srna i vuk“ od Guiliana.

Ovaj put se desilo da sam joj predložio par predloga i ona je odabrala šta joj se najviše dopada, mislim da smo pogodili sa izborom. Ove dve pesme koje sam ja pevao mislim da niko nikad nije pevao u „Zvezdama Granda“, tako da mi je drago što ću možda dati ideju nekome od sledećih takmičara i sezona – zaključio je Dino.

BONUS VIDEO: Dino Suljić – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković